Anbefalinger fra kunder med festdrakt fra Bunad For Menn

Er du fornøyd med bunaden og servicen du får hos Bunad For Menn?
Send gjerne en epost til  [email protected]
slik at vi kan poste din anbefaling her. Gjerne med en link til din hjemmeside eller blogg.

7. august 2011
Hei Henning

Jeg kjøpte Romeriksbunad i april. Jeg ble da oppfordret til å skrive noen ord om hva jeg synes på dine sider. Bunaden ble brukt for første gang i bryllup forrige helg. Kvaliteten på bunaden er veldig god og det er gjort godt arbeide med sømmer og detaljer. Det var mange som la merke til dette. Selve kjøpet var også en positiv opplevelse. Jeg ble godt mottatt og behandlet på en hyggelig og professjonell måte. God kunnskap i kombinasjon med prøvemodeller gjorde meg trygg på produktet og dere som leverandør.

Vennlig hilsen
Christian H. Horneman

13. februar 2011
På tur hos dere gikk jeg amokk med kameraet, og her er linken til bloggen fra dagen, om dere vil ta en titt:
http://huldraslivogleven.blogspot.com/2011/02/pa-eventyr-i-brummundal.html
Hilsen Janne M. H. Sand

 

 

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Romeriksbunad for mann, herrebunad
Author Rating
51star1star1star1star1star