Referanser

Sjekk referansene

Når du skal kjøpe bunad er det viktig å sjekke referansene til de ulike leverandørene. Vi anbefaler deg å gå inn på TrustPilot.no. Når du er inne på TrustPilot skriver du inn: Bunad For Menn i søkefeltet. Hos TrustPilot får du usensurert informasjon om hva kundene mener om oss. Noen eksempler ser du her:

 • Gunnar Olsen
  2020-07-24

  Hyggelig opplevelse med proffe folk

 • Helge Stensrud
  2020-07-14

  Vi har nettopp kjøpt to bunader hos Bunad For Men. Vi ble tatt så godt i mot og de har vært helt enestående og svart på alle våre spørsmål. Føler vi har blitt ivaretatt på en god og profesjonell måte og ikke minst en fantastisk service i etterkant hvis det er behov. Det er et trygt og godt kjøp til en fornuftig pris og super kvalitet.

 • Ole Arnt Kinde
  2020-07-08

  Meget god service og topp kvalitet hele veien.En fornøyelse!Anbefales

 • Morten Andersen
  2020-06-30

  Kjøpte bunad hos Bunad For Menn for over 10 år siden. Har siden den gang gått ned i vekt, slik at bukse og vest var blitt store. Reiste opp til Gaupen for å få vurdert hva jeg kunne få gjort med den. Reiste hjem med ny vest og ny bukse uten at jeg måtte betale noe som helst. For en service!!I tillegg er det alltid en opplevelse å være innom. Interresante historier og samtaler med Henning.

 • Robin Hellsaa
  2020-06-27

  Anbefales på det sterkeste! Fantastiske folk! Og du får en historietime av Henning på kjøpet. Jeg bor 1 time og 40 min unna, men valgte Bunad for Menn, pga tilbakemeldingene fra andre og deres informative hjemmeside. Og det var ikke feil. Du får en fantastisk service og gode tips. Ikke minst deres fleksible åpningstid passet meg godt da jeg jobber skift. Bestilte bunaden min 24 Mai, og hentet den i dag 27 Juni. Utrolig raskt. Bunaden satt perfekt. Fikk «opplæring» i hvordan det skal gjøres når bunaden skal på. Kjempe nyttig. Anbefaler Bunad for menn til alle andre karer som skal kjøpe seg bunad.

 • Irén Andersen
  2020-06-08

  Vil understreke viktigheten av å sjekke seriøsiteten til de ulike aktørene i markedet. Vil advare alle som vurderer å handle av Ekte Bunad AS og Norsk Sølvsmie. Samme eier. Rén svindel. Vi er nå en gruppe på over 50 kunder som har bestilt bunader og sølv, betalt og ikke fått varene. Vil advare andre!

 • Gro Tarud
  2020-04-07

  Her får du god bakgrunn historie om bunad,god veiledning og seriøst mottagelse.Rask levering og god kompetanse ved mål. Ved utlevering ble det opplæring på hvordan en skal kle på seg bunad og hvordan denne skal håndteres. Bunaden satt helt perfekt, vi kjøpte herre Romerikes bunad.Anbefales

 • Asle Tangerud
  2020-04-07

  Hyggelig og god service. Bra kvalitet og riktig pris. Rask levering. Anbefales.

 • Mathias Strand
  2020-03-07

  Utrolig god service og kundeopplevelse. Her får man tid og mulighet til å prøve seg frem til den bunaden som passer seg. De har masse kunnskap som de villig deler. Rask levering og god passform på første forsøk. Anbefales!

 • Kåre Aagård
  2020-02-07

  Over all forventnig. Super service og kvalitet.Kan absolutt anbefalesSuperfornøyd

Egen produksjon

Vi lager alle våre bunader selv og kan garantere deg en bunad hvor håndverk og kvalitet står i fokus. Kan levere bunaden i løpet av 6-8 uker. Din garanti for at vi vet hva vi driver med er at vi ikke tar depositum. Betaling først når bunaden er levert og du er fornøyd med resultatet. Det er 10 års garanti på alle bunader. Henning Kumle er ansvarlig for produksjonen og salg av bunader. Henning har hovedfag med en Cand.philol grad i Historie fra Universitetet i Oslo. Denne kompetansen kombinert med mange års erfaring som bunadsprodusent gir deg en ekstra sikkerhet for at vi vet hva vi driver med.