Smart bestilling av bunad med prøvebunad basert på det unike passform systemet

For deg som bor slik til at det byr på problemer å reise til oss eller en av våre forhandlere for å ta mål, er det nå muligheter for å ordne dette på en annen måte gjennom det unike passform systemet.

Ved hjelp av våre prøvebunader bestående av jakke, bukse og vest i ulike passformer, er det mulig å ta mål til en bunad som passer deg perfekt. For å kunne plukke ut den rette prøvemodellen er vi avhengige av å få tilsendt et bilde av deg forfra og et i profil, i tillegg til vekt og høyde.

Bunad For Menn har gjennom årene utviklet ett unikt passform system med prøvejakker, -bukser og -vester som vi bruker når vi pr telefon forteller deg hvilke mål vi trenger for at bunaden skal passe deg perfekt. I tillegg har du anledning til selv å avgjøre hva du synes om kvaliteten på de bunadene vi lager

Det er viktig for oss at du som kunde selv har fått anledning til å se hvordan du tar deg ut i den bunaden du har bestemt seg for å kjøpe. Dette betyr at du som kunde kan føle deg trygg på at du velger en bunad som innfrir de forventninger du har til hvordan bunaden kler deg.

Vi har alle to foreldre, fire besteforeldre, åtte oldeforeldre i tillegg til at vi helt sikkert føler tilhørighet til en spesiell plass i landet. Dette gjør at det finnes mange grunner til å vurdere ulike alternativer når man skal anskaffe seg en bunad. Ved å kunne få prøve bunaden før du bestiller har du mulighet til selv å se om den bunaden du har valgt passer deg.

Vår oppgave er å sørge for at du som kunde er 100 % fornøyd med den bunaden du har valgt. Vår kunnskap gir deg trygghet for å velge riktig.

Eksempel på en av våre prøvebunader.

 

Mannsbunad fra Fana

Mannsbunad fra Fana

 

 

 

Henning Kumle ved skrivebordet

Henning Kumle
Can Philol.
http://www.BunadForMenn.info

 

 

 

 

.