Smart bestilling av bunad med prøvebunad basert på det unike passform systemet

rogalandsbunaden-sjorovere-marinen

For deg som ikke kan reise til oss eller en av våre forhandlere for å ta mål har vi en fullgod løsning. Du kan ta mål for bestilling av bunad gjennom det unike egenutviklede passform systemet.

Bestilling av bunad med prøvebunader i posten

Du får tilsendt prøvebunad bestående av

  • Jakke
  • Bukse
  • Vest

med ulike passformer. Slik kan vi ta mål til en bunad som passer deg perfekt. For å kunne plukke ut de rette prøvemodellene trenger vi for av deg forfra og i profil. Vi trenger også din høyde og vekt.

Egenutviklet system for bestilling av bunad

Bunad For Menn har gjennom årene utviklet ett unikt passform system med prøvejakker, prøvebukser og prøvevester. Over telefon forteller vi deg hvilke mål vi trenger for at bunaden skal passe perfekt. Samtidig  har du anledning til selv å gjøre deg opp en mening  om kvaliteten på bunaden.

Prøv bunaden for å få eksakt passform

Det er viktig for oss at du som kunde selv har fått anledning til å se hvordan du tar deg ut i bunaden du har valgt ut. Slik kan du føle deg trygg på at du velger en bunad som innfrir de forventninger du har til bunaden.
Vi har alle to foreldre, fire besteforeldre, åtte oldeforeldre.  Vi  føler tilhørighet til en spesiell plass i landet. Dette gjør at det finnes mange grunner til å vurdere ulike alternativer når du skal anskaffe bunad. Når du kan prøve bunaden før du bestiller har du mulighet til selv å se om den bunaden du har valgt passer deg.

Du blir 100% fornøyd ved bestilling av bunad

Vår oppgave er å sørge for at du som kunde er 100 % fornøyd med den bunaden du har valgt. Vår kunnskap gir deg trygghet for å velge riktig.
Eksempel på en av våre prøvebunader.

Bestilling av bunad med det egenutviklede passform systemet
Mannsbunad fra Fana kan du bestile over nettet gjennom bruk av det unike passform systemet fra Bunad For Menn

Henning Kumle ved skrivebordet

Henning Kumle
Can Philol.

eller sende en e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no

Komplett bunad fra 38.000,-

Komplett bunad med jakke, bukse, vest, sølvknapper, mansjettknapper, halsnål, brodert linskjorte, strømper, hosebånd, silkesjerf, broderte bukseseler og bunadspose. Pris fra kr 38.000,- Det eneste du mangler er sko.


Vi kan fortsatt levere bunad til sommerbryllup i 2024

Ta kontakt nå slik at du har bunad om kort tid.

eller send en e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no

Lån en bunad gratis

Bestiller du bunad hos oss, får du låne en av våre prøve bunader mens din bunad blir produsert av våre dyktige skreddere og sølvsmeder.

Vi tar ikke depositum ved bestilling av bunad, men tar betalt når du har fått bunaden og er fornøyd med resultatet

Bunad For Menn AS er best på pris, kvalitet og leveringstid.

Ta mål til bunad hjemme i din egen stue
Ta mål til bunad hjemme i din egen stue

Ta mål til bunad hjemme i din egen stue

Bor du utenfor det sentrale Østlandet kan du ta mål til bunaden hjemme i din egen stue. Ring Henning på 975 34 439 eller send e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no for mer informasjon.

Besøk bunadsloftet

Besøk bunadsloftet på Farbergshagen gård i Gaupen, mellom Brumunddal og Moelv. Fra Oslo sentrum til Bunad For Menn på ny motorvei og fartsgrense 110 er kjøretiden 1 time 20 minutter.

Lytt til podkast og få tips, råd og historien bak bunaden

Lytt til podkast her eller bruk din favoritt podkast app.


SMART TIPS: Sjekk referansene før du handler

Når du skal handle bunad er det klokt å kontrollere referansene til de ulike leverandørene. Sjekk mer enn 200 anmeldelser som Bunad For Menn AS har fått her:

Ring Henning hos Bunad For Menn og slå av en hyggelig uforpliktende bunadsprat.
Henning er tilgjengelig alle dager fra 9 til 21 for en hyggelig uforpliktende bunadsprat. Ring Henning nå på 975 34 439 eller send en mail til Henning.Kumle@BunadForMenn.no.