Det er fortsatt mulig å få bunad i 2021

Det er fortsatt mulig å få bunad i 2021.

Ta kontakt nå slik at du har bunad om kort tid.

eller send en e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no

Lån bunad gratis mens din bunad blir produsert av våre dyktige skreddere og sølvsmeder.

Vi tar ikke depositum ved bestilling av bunad, men tar betalt når du har fått bunaden og er fornøyd med resultatet

Covid 19, Corona-virus

Her er beskrivelse av Covid 19, Corona-virus tiltakene hos Bunad For Menn. Les mer

Bunad For Menn er best på pris, kvalitet og leveringstid.

Ta mål til bunad hjemme i din egen stue

Ta mål til bunad hjemme i din egen stue

Bor du utenfor det sentrale Østlandet kan du ta mål til bunaden hjemme i din egen stue. Ring Henning på 975 34 439 eller send e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no for mer informasjon.

Besøk bunadsloftet

Besøk bunadsloftet på Farbergshagen gård i Gaupen, mellom Brumunddal og Moelv. Fra Oslo sentrum til Bunad For Menn på ny motorvei og fartsgrense 110 er kjøretiden 1 time 20 minutter.


SMART TIPS: Sjekk referansene før du handler

Når du skal handle bunad er det klokt å kontrollere referansene til de ulike leverandørene. Sjekk mer enn 200 anmeldelser som Bunad For Menn har fått her:

Henning er tilgjengelig alle dager fra 9 til 21 for en hyggelig uforpliktende bunadsprat. Ring Henning nå på 975 34 439 eller send en mail til Henning.Kumle@BunadForMenn.no.

Bunad jakke, bukse og vest uten sølv fra 20 000,-

Ikke la deg lure. Sjekk at du får komplett pris på alt av utstyr som du trenger til bunad når du ber om pristilbud fra ulike leverandører.

Komplett bunad

Vi kan levere komplett bunad med jakke, bukse, vest, sølvknapper, mansjettknapper, halsnål, brodert linskjorte, strømper, hosebånd, silkesjerf, broderte bukseseler og bunadspose.
Pris fra kr 35.000,- Det eneste du mangler er sko.

Sjekk referansene

Når du skal kjøpe bunad er det viktig å sjekke referansene til de ulike leverandørene. Vi anbefaler deg å gå inn på TrustPilot.no. Når du er inne på TrustPilot skriver du inn: Bunad For Menn i søkefeltet. Hos TrustPilot får du usensurert informasjon om hva kundene mener om oss. Noen eksempler ser du her:

 • Gunnar Olsen
  2020-07-24

  Hyggelig opplevelse med proffe folk

 • Helge Stensrud
  2020-07-14

  Vi har nettopp kjøpt to bunader hos Bunad For Men. Vi ble tatt så godt i mot og de har vært helt enestående og svart på alle våre spørsmål. Føler vi har blitt ivaretatt på en god og profesjonell måte og ikke minst en fantastisk service i etterkant hvis det er behov. Det er et trygt og godt kjøp til en fornuftig pris og super kvalitet.

 • Ole Arnt Kinde
  2020-07-08

  Meget god service og topp kvalitet hele veien.En fornøyelse!Anbefales

 • Morten Andersen
  2020-06-30

  Kjøpte bunad hos Bunad For Menn for over 10 år siden. Har siden den gang gått ned i vekt, slik at bukse og vest var blitt store. Reiste opp til Gaupen for å få vurdert hva jeg kunne få gjort med den. Reiste hjem med ny vest og ny bukse uten at jeg måtte betale noe som helst. For en service!!I tillegg er det alltid en opplevelse å være innom. Interresante historier og samtaler med Henning.

 • Robin Hellsaa
  2020-06-27

  Anbefales på det sterkeste! Fantastiske folk! Og du får en historietime av Henning på kjøpet. Jeg bor 1 time og 40 min unna, men valgte Bunad for Menn, pga tilbakemeldingene fra andre og deres informative hjemmeside. Og det var ikke feil. Du får en fantastisk service og gode tips. Ikke minst deres fleksible åpningstid passet meg godt da jeg jobber skift. Bestilte bunaden min 24 Mai, og hentet den i dag 27 Juni. Utrolig raskt. Bunaden satt perfekt. Fikk «opplæring» i hvordan det skal gjøres når bunaden skal på. Kjempe nyttig. Anbefaler Bunad for menn til alle andre karer som skal kjøpe seg bunad.

 • Irén Andersen
  2020-06-08

  Vil understreke viktigheten av å sjekke seriøsiteten til de ulike aktørene i markedet. Vil advare alle som vurderer å handle av Ekte Bunad AS og Norsk Sølvsmie. Samme eier. Rén svindel. Vi er nå en gruppe på over 50 kunder som har bestilt bunader og sølv, betalt og ikke fått varene. Vil advare andre!

 • Gro Tarud
  2020-04-07

  Her får du god bakgrunn historie om bunad,god veiledning og seriøst mottagelse.Rask levering og god kompetanse ved mål. Ved utlevering ble det opplæring på hvordan en skal kle på seg bunad og hvordan denne skal håndteres. Bunaden satt helt perfekt, vi kjøpte herre Romerikes bunad.Anbefales

 • Asle Tangerud
  2020-04-07

  Hyggelig og god service. Bra kvalitet og riktig pris. Rask levering. Anbefales.

 • Mathias Strand
  2020-03-07

  Utrolig god service og kundeopplevelse. Her får man tid og mulighet til å prøve seg frem til den bunaden som passer seg. De har masse kunnskap som de villig deler. Rask levering og god passform på første forsøk. Anbefales!

 • Kåre Aagård
  2020-02-07

  Over all forventnig. Super service og kvalitet.Kan absolutt anbefalesSuperfornøyd

Egen produksjon

Vi lager alle våre bunader selv og kan garantere deg en bunad hvor håndverk og kvalitet står i fokus. Kan levere bunaden i løpet av 6-8 uker. Din garanti for at vi vet hva vi driver med er at vi ikke tar depositum. Betaling først når bunaden er levert og du er fornøyd med resultatet. Det er 10 års garanti på alle bunader. Henning Kumle er ansvarlig for produksjonen og salg av bunader. Henning har hovedfag med en Cand.philol grad i Historie fra Universitetet i Oslo. Denne kompetansen kombinert med mange års erfaring som bunadsprodusent gir deg en ekstra sikkerhet for at vi vet hva vi driver med.

Få tilbud på bunad pris, kvalitet og leveringstid

Sender deg gjerne et skriftlig tilbud. Har du spørsmål angående bunad?

Du er velkommen til å besøke oss på Farbergshagen Gård som ligger mellom Moelv og Brumunddal. Her har du anledning til å prøve noen av våre bunadsmodeller samtidig som vi tar mål. Et besøk hos oss er helt uforpliktende. Vi holder åpent når det passer for deg. Kom gjerne på kveldstid i uken eller i helgene. Det er fint om du ringer på forhånd og avtaler tid. Dette for å unngå at det er flere kunder samtidig.
Kontakt i Trondheim er Jan Helge tlf: 901 34 542.

Har du hastverk kan du få låne en av våre prøvemodeller mens vi syr din bunad.

Slik produseres bunadene i Thailand

Video om Norlandsbunad

Video om Gudbrandsdalsbunad med kort jakke

Video om mannsbunad fra Romerike og Akershus

Video om produksjonen av bunad i Thailand


10 års garanti på bunad

På bunadene får du 10 års garanti for alle feil og mangler.

Vektgaranti på bunad

Går du mye opp eller ned i vekt får du ny bunad som passer, uten tilegg i prisen.

Vi er tilgjengelig alle dager fra 9 til 21.

Bor du langt unna eller du har det svært travelt slik at det er vanskelig å komme for å ta mål har vi en god løsning for dette.Kontakt oss slik at vi kan avtale hvordan vi løser dette.

Du får en komplett bunad med alt tilbehør:
Jakke, vest, bukse, linskjorte,
sølv knapper, mansjettknapper, halsnål,
broderte bukseseler og bunadspose

Farbergshagen gårde er utrustet med en storslagen peis hvor det er mulig å bake brød og grille hjortekjøtt. Bunad For Menn er glade for å kunne tilby våre bunadskunder denne unike muligheten til å arrangere egne selskaper. Bruk av gildehallen på bunadsloftet til å arrangere selskaper er er HELT GRATIS for våre kunder.