Anbefalinger fra kunder om bunaden som kommer fra Bunad For Menn

Er du fornøyd med herrebunaden og servicen du får hos Bunad For Menn? Bruk gjerne TrustPilot eller Google Reviews. Denne siden er fra tiden før Bunad For Menn tok i bruk TrustPilot og Google Reviews.

Tilbakemelding om mannsbunaden som er levert av Bunad For Menn

7. august 2011
Hei Henning

Jeg kjøpte Romeriksbunad i april. Jeg ble da oppfordret til å skrive noen ord om hva jeg synes på dine sider. Mannsbunaden ble brukt for første gang i bryllup forrige helg. Kvaliteten på bunaden er veldig god og det er gjort godt arbeide med sømmer og detaljer. Det var mange som la merke til dette. Selve kjøpet var også en positiv opplevelse. Jeg ble godt mottatt og behandlet på en hyggelig og professjonell måte. God kunnskap i kombinasjon med prøvemodeller gjorde meg trygg på produktet og dere som leverandør.

Vennlig hilsen
Christian H. Horneman

13. februar 2011

På tur hos dere gikk jeg amokk med kameraet, og her er linken til bloggen fra dagen, om dere vil ta en titt:
http://huldraslivogleven.blogspot.com/2011/02/pa-eventyr-i-brummundal.html
Hilsen Janne M. H. Sand

Bunad For Menn lager alle bunader i eget skredderverksted og i egen sølvsmie. Garanterer deg en herrebunad hvor håndverk og kvalitet står i fokus. Du får bunaden i løpet av 6 til 8 uker. Det er 10 års garanti på alle bunader. Henning Kumle er ansvarlig for produksjonen. Henning har hovedfag med en Cand.philol grad i Historie fra Universitetet i Oslo. Denne kompetansen kombinert med mange års erfaring som bunadsprodusent gir deg en ekstra sikkerhet for at vi vet hva vi driver med.

Du er velkommen til å besøke Bunad For Menn på Farbergshagen Gård. Bunadsloftet ligger mellom Moelv og Brumunddal. Det er øst for Gjøvik, sør for Lillehammer og nrod for Hamar. På bunadsloftet prøver du alle bunadene som du har lyst på før du tar en avgjørelse.  Et besøk hos Bunad For Menn er helt uforpliktende. Bunadsloftet holder åpent når det passer for deg. Kom gjerne på kveldstid i uken eller i helgene. Bundadsloftet er åpent i alle ferier. Det er fint om du ringer på forhånd og avtaler tid. Slik kan vi unngå at det er flere som vil prøve bunad samtidig.

eller sende en e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no

Komplett bunad fra 38.000,-

Komplett bunad med jakke, bukse, vest, sølvknapper, mansjettknapper, halsnål, brodert linskjorte, strømper, hosebånd, silkesjerf, broderte bukseseler og bunadspose. Pris fra kr 38.000,- Det eneste du mangler er sko.


Vi kan fortsatt levere bunad før 17. mai 2024

Ta kontakt nå slik at du har bunad om kort tid.

eller send en e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no

Lån bunad gratis på 17. mai

Bestiller du bunad hos oss, får du låne en av våre prøve bunader på 17. mai.

Vi tar ikke depositum ved bestilling av bunad, men tar betalt når du har fått bunaden og er fornøyd med resultatet

Bunad For Menn AS er best på pris, kvalitet og leveringstid.

Ta mål til bunad hjemme i din egen stue

Ta mål til bunad hjemme i din egen stue

Bor du utenfor det sentrale Østlandet kan du ta mål til bunaden hjemme i din egen stue. Ring Henning på 975 34 439 eller send e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no for mer informasjon.

Besøk bunadsloftet

Besøk bunadsloftet på Farbergshagen gård i Gaupen, mellom Brumunddal og Moelv. Fra Oslo sentrum til Bunad For Menn på ny motorvei og fartsgrense 110 er kjøretiden 1 time 20 minutter.

Lytt til podkast og få tips, råd og historien bak bunaden

Lytt til podkast her eller bruk din favoritt podkast app.


SMART TIPS: Sjekk referansene før du handler

Når du skal handle bunad er det klokt å kontrollere referansene til de ulike leverandørene. Sjekk mer enn 200 anmeldelser som Bunad For Menn AS har fått her:

Henning er tilgjengelig alle dager fra 9 til 21 for en hyggelig uforpliktende bunadsprat. Ring Henning nå på 975 34 439 eller send en mail til Henning.Kumle@BunadForMenn.no.