Tilbakemeldinger om Bunad For Menn på Trustpilot

 • Terje Bollum
  2021-11-16

  Ringte om forespørsel på pris to dager før 17. mai. Den 16. mai stod jeg med komplett lånebunad som paste meg perfekt (dette forutsatte naturlig nok at jeg la inn bestilling på ny bunad). Rett etter sommerferien var min egen bunad klar til henting. Leverandøren har svært høy kompetanse på bunader og historien bak disse plaggene. Setter kunden i fokus og har mange hundre bunader på lager.

 • Peder Lonnum
  2021-11-14

  Vi er veldig godt fornøyd med valget av dette firmaet ved kjøp av bunad. Vi ble møtt av en 'vert' som gjorde oss kjent med bunadens- og uniformenes historie og sammenheng. Dette var en meget interessant, morsomt og kunnskapsrik introduksjon. Vi fikk også en fyldig orientering om stoffer, snitt og bruk. Meget rask levering, og ved henting av bunad ble vi møtt av 'vertinnen'. Hun gav en grundig og god veiledning i påkledning, trinn for trinn, samt søljepåsetting. Småjusteringer av nikkersspenner ble gjort raskt der og da. Raus med anbefalinger av sko, hatt og silkeskjerf, og god informasjon ved vask og stryking av tekstilene. Lokalene må også nevnes! Det var en stor fornøyelse å vandre rundt i selskapslokalet og beundre både møbler, interiør og den fine utsikten til Mjøsa. Dette lokalet leies ut til selskaper for bunadskjøperne! Bunadsloftet er romslig, med store speil og inneholder mange prøvemodeller. Våre beste anbefalinger, en flott kjøpsopplevelse.

 • Flott service og en meget fin og tilpasset bunad.

 • eldig bra oppfølging. Fikk et godt inntrykk av dette er folk som bryr seg om det de selger og har god kunnskap rundt helle opplegget. Kjempe fornøyd og kan trygt anbefale dem videre.

 • Kan det bli bedre? Her er du i trygge hender fra du kommer innenfor døren og bunaden som blir levert er av høy kvalitet. Kan absolutt anbefale alle å kjøpe en bunad her.

 • Knut Skoe
  2021-05-11

  Bunad for menn anbefales! Både prøving, kjøpsprosess, og resultatet har vært en positiv opplevelse. Resultatet er av ypperste kvalitet og besøket på det staselige bruket på Gaupen ble både en lærerik og morsom opplevelse. Bunaden holder førsteklasses kvalitet og ekteparet Kumle yter førsteklasses service. De strekker seg lengre enn langt for at du skal trives med bunaden og besøket. De fleste vil ønske å ha kunnskap om sin bunad, om opprinnelse, kanskje vil man plassere den inn i en kulturhistorisk sammenheng. Det får man her! Få vet mer om bunader og draktenes historie enn det du finner på Gaupen – anbefaler en tur! Vennlig hilsen Knut Skoe (Vest-Telemarkbunad)

 • Tomas Alme
  2021-05-07

  Det er ikke så mye å lure på. Topp service og produkt. En stor opplevelse å besøke Henning og Anne-Mette for mål og prøving. I tillegg til en flott bunad, var det også underholdende og lærerikt. Det disse to ikke vet om herrebunader er det muligens ikke nødvendig å vite. Hadde jeg trengt en bunad til, hadde jeg kjøpt den her.

 • Herman Granlund
  2021-05-03

  Hyggelig prat og nydelig produkt!

 • Bjørn Breivik
  2021-04-19

  Dette var en unik kjøpserfaring, som jeg tviler på at du kommer i nærheten av om du går til en butikk eller lignende. De er fleksible, gjestfrie, hyggelige og kunnskapsrike. Ble tatt godt i mot på gården en helgedag på kort varsel. God fornøyd med produktet også. Varm anbefaling.

 • Olav Amar
  2021-03-20

  Utrolig flinke, effektive og dyktige mennesker som virkelig er med på å gjøre bunaden helt spesiell for deg. De har mildt sagt svar på alt om bunad og de gir virkelig det lille ekstra for å hjelpe deg!:)

 • Kaisa Sundt
  2021-03-19

  Vi ble positivt overrasket over hvor mye kunnskap, erfaring og historie det ligger bak jobben de gjør. Vi fikk prøve bunad på og merket at dette kunne de. Bunaden satt perfekt på. Stolt og fornøyd konfirmant 😃

 • Line Line
  2021-03-04

  Alt har vært supert 😊 God service og rask levering.

 • Johannes GG
  2021-03-02

  Så var tiden inne for bunad og vi undersøkte med flere leverandører på forhånd. Etter anbefaling fra familie som nylig hadde kjøpt to herrebunader, sjekket vi med Bunad For Menn. Vi var innom deres hyggelige lokale på Gaupen i midten av januar for å prøve bunad. I slutten av februar var bunaden levert. Jeg anbefaler personlig oppmøte for å prøve ulike størrelser og få riktige mål. God service på forhånd, underveis og når bunaden var ankommet, gir en trygghet om at dette er et godt kjøp. Her får du komplett bunad til oppgitt pris, som ligger betydelig under større produsenter. Dette går ikke på bekostning av kvaliteten, tvert imot oppleves kvaliteten som svært høy. Deres garanti og service understreker det. Dette var overlevering på alle områder og Bunad For Menn anbefales på det sterkeste. Svært fornøyd.

 • God service! Hyggelige, behjelpelige og svært kunnskapsrike.

 • Jeg har i mange år ønsket med bunad, og for noen år siden så fikk jeg mulighet til å anskaffe meg en. Jeg sjekket hva som rørte seg angående bunader, men falt til slutt på Bunad For Menn på Farbergshagen Gård i Gaupen. Der fikk jeg veldig godt tatt imot, og den servicen du fikk/får der skal du lete lenge etter. Jeg har gått litt opp og ned i vekt de seneste årene, og da tok jeg kontakt med Bunad For Menn. Det var da bare å ta med seg bunaden, og så ble det fikset/byttet, slik at jeg fikk ny bunad. Makan til service. Jeg anbefaler gjerne Bunad For Menn.

 • Thomas Bjerk
  2021-02-14

  Veldig hyggelig, god service og fantastisk kvalitet på bunaden jeg kjøpte hos dere. Er utrolig fornøyd og gleder meg masse til å bruke den.

 • Robin
  2021-01-26

  Meget profesjonelle. Kvalitetsarbeid, klar kommunikasjon og veldig hjelpsomme. De er også utrolig hyggelige, så det er en fryd å prøve på plagg og få ting i orden. De har også masse tips og triks som de deler med deg underveis. Anbefales på det sterkeste

 • Fantastisk kundeservice og rask leveranse. Anbefales på det aller sterkeste!

 • Dyktige folk med god innsikt i hva dem driver med! En veldig hyggelig handel.

 • Robert Haugen
  2020-11-23

  Hyggelige folk og god service. Føles trygt å handle hos noen som har så til de grader peiling på bunad. Hyggelig pris også. Anbefales virkelig

 • Fredrik
  2020-10-05

  God service, inngående kunnskap om opprinnelse og historien knyttet til bunaden, god kvalitet og rask levering. Dette var en positiv opplevelse som kan anbefales

 • Dag M. Evje
  2020-08-10

  Kan trygt anbefale kjøp av herrebunad hos Bunad For Menn. Meget hyggelig og profesjonell behandling, samt en komplett bunad til en bra pris. Satte også pris på all viten som innehaver hadde å bidra med når det gjaldt tilvirkning av bunaden. Dessuten ble bunaden ferdig på meget kort tid og med et flott resultat!

 • Ole Arnt Kinde
  2020-08-08

  Meget god service og topp kvalitet hele veien. En fornøyelse! Anbefales

 • Rask og god respons, leverer både på kvalitet, tid, pris og ikke minst veiledning. Anbefales!

 • Rask og god respons, leverer både på kvalitet, tid, pris og ikke minst veiledning. Anbefales!

 • Morten Hernæs
  2020-07-16

  Etter flere års overveielse gikk jeg endelig til skrittet om å kjøpe bunad. Ble meget godt mottatt og fikk særdeles god informasjon og service underveis i hele prosessen og er meget godt fornøyd med bunaden jeg har kjøpt.

 • Morten Hernæs
  2020-07-16

  Etter flere års overveielse gikk jeg endelig til skrittet om å kjøpe bunad. Ble meget godt mottatt og fikk særdeles god informasjon og service underveis i hele prosessen og er meget godt fornøyd med bunaden jeg har kjøpt.

 • Helge Stensrud
  2020-07-14

  Vi har nettopp kjøpt to bunader hos Bunad For Men. Vi ble tatt så godt i mot og de har vært helt enestående og svart på alle våre spørsmål. Føler vi har blitt ivaretatt på en god og profesjonell måte og ikke minst en fantastisk service i etterkant hvis det er behov. Det er et trygt og godt kjøp til en fornuftig pris og super kvalitet.

 • Helge Stensrud
  2020-07-14

  Vi har nettopp kjøpt to bunader hos Bunad For Men. Vi ble tatt så godt i mot og de har vært helt enestående og svart på alle våre spørsmål. Føler vi har blitt ivaretatt på en god og profesjonell måte og ikke minst en fantastisk service i etterkant hvis det er behov. Det er et trygt og godt kjøp til en fornuftig pris og super kvalitet.

 • Ole Arnt Kinde
  2020-07-08

  Meget god service og topp kvalitet hele veien.En fornøyelse!Anbefales

 • Morten Andersen
  2020-06-30

  Kjøpte bunad hos Bunad For Menn for over 10 år siden. Har siden den gang gått ned i vekt, slik at bukse og vest var blitt store. Reiste opp til Gaupen for å få vurdert hva jeg kunne få gjort med den. Reiste hjem med ny vest og ny bukse uten at jeg måtte betale noe som helst. For en service!!I tillegg er det alltid en opplevelse å være innom. Interresante historier og samtaler med Henning.

 • Morten Andersen
  2020-06-30

  Kjøpte bunad hos Bunad For Menn for over 10 år siden. Har siden den gang gått ned i vekt, slik at bukse og vest var blitt store. Reiste opp til Gaupen for å få vurdert hva jeg kunne få gjort med den. Reiste hjem med ny vest og ny bukse uten at jeg måtte betale noe som helst. For en service!! I tillegg er det alltid en opplevelse å være innom. Interresante historier og samtaler med Henning.

 • Robin Hellsaa
  2020-06-27

  Anbefales på det sterkeste! Fantastiske folk! Og du får en historietime av Henning på kjøpet. Jeg bor 1 time og 40 min unna, men valgte Bunad for Menn, pga tilbakemeldingene fra andre og deres informative hjemmeside. Og det var ikke feil. Du får en fantastisk service og gode tips. Ikke minst deres fleksible åpningstid passet meg godt da jeg jobber skift. Bestilte bunaden min 24 Mai, og hentet den i dag 27 Juni. Utrolig raskt. Bunaden satt perfekt. Fikk «opplæring» i hvordan det skal gjøres når bunaden skal på. Kjempe nyttig. Anbefaler Bunad for menn til alle andre karer som skal kjøpe seg bunad.

 • Robin Hellsaa
  2020-06-27

  Anbefales på det sterkeste! Fantastiske folk! Og du får en historietime av Henning på kjøpet. Jeg bor 1 time og 40 min unna, men valgte Bunad for Menn, pga tilbakemeldingene fra andre og deres informative hjemmeside. Og det var ikke feil. Du får en fantastisk service og gode tips. Ikke minst deres fleksible åpningstid passet meg godt da jeg jobber skift. Bestilte bunaden min 24 Mai, og hentet den i dag 27 Juni. Utrolig raskt. Bunaden satt perfekt. Fikk «opplæring» i hvordan det skal gjøres når bunaden skal på. Kjempe nyttig. Anbefaler Bunad for menn til alle andre karer som skal kjøpe seg bunad.

 • Irén Andersen
  2020-06-08

  Vil understreke viktigheten av å sjekke seriøsiteten til de ulike aktørene i markedet. Vil advare alle som vurderer å handle av Ekte Bunad AS og Norsk Sølvsmie. Samme eier. Rén svindel. Vi er nå en gruppe på over 50 kunder som har bestilt bunader og sølv, betalt og ikke fått varene. Vil advare andre!

 • Irén Andersen
  2020-06-08

  Vil understreke viktigheten av å sjekke seriøsiteten til de ulike aktørene i markedet. Vil advare alle som vurderer å handle av Ekte Bunad AS og Norsk Sølvsmie. Samme eier. Rén svindel. Vi er nå en gruppe på over 50 kunder som har bestilt bunader og sølv, betalt og ikke fått varene. Vil advare andre!

 • Trym Eiken
  2020-06-04

  De ansatte viser god kompetanse innen fagfeltet, og er flinke til å informere- og svare på spørsmål om bunaden. Har selv lite kunnskap om bunader, og satte stor pris på å få en innføring i bunadens historie, både generelt og for min spesifikke bunad. Ventetiden var svært lav (4-6 uker), og jeg er veldig fornøyd med sluttproduktet.

 • Trym Eiken
  2020-06-04

  De ansatte viser god kompetanse innen fagfeltet, og er flinke til å informere- og svare på spørsmål om bunaden. Har selv lite kunnskap om bunader, og satte stor pris på å få en innføring i bunadens historie, både generelt og for min spesifikke bunad. Ventetiden var svært lav (4-6 uker), og jeg er veldig fornøyd med sluttproduktet.

 • Man har masseproduserte produkter og man har produkter laget med lidenskap. Hennings bunader er definitivt det siste. Er man litt historieinteressert er et besøk hos Henning verdt turen i seg selv. Er man i tillegg i markedet for å kjøpe en bunad, blir opplevelsen optimal. Man skal lete lenge etter en tilsvarende kjøpsopplevelse, kombinert av historiefortelling og en service man ellers bare opplever i kontinentaleuropeiske boutiquer. Fantastisk kvalitet og uovertruffen passform på bunaden trekker ytterligere opp. Totalt sett er kjøpsopplevelsen i verdensklasse og jeg kan trygt anbefale å kjøpe bunad hos Henning.

 • Man har masseproduserte produkter og man har produkter laget med lidenskap. Hennings bunader er definitivt det siste. Er man litt historieinteressert er et besøk hos Henning verdt turen i seg selv. Er man i tillegg i markedet for å kjøpe en bunad, blir opplevelsen optimal. Man skal lete lenge etter en tilsvarende kjøpsopplevelse, kombinert av historiefortelling og en service man ellers bare opplever i kontinentaleuropeiske boutiquer. Fantastisk kvalitet og uovertruffen passform på bunaden trekker ytterligere opp. Totalt sett er kjøpsopplevelsen i verdensklasse og jeg kan trygt anbefale å kjøpe bunad hos Henning.

 • Paul Breifjell
  2020-04-22

  Helt fra første telefonsamtale, til utlevering av ferdig produkt, viser dette firmaet seg fra en utrolig hyggelig side. Henning er et unikum når det gjelder bunadshistorikk, og han er heller ikke borte når det gjelder måltaking.Fruen i huset har meget gode pedagogiske ferdigheter, hun lært meg triksene med strømpebånd og halstørkle. Bunaden ble ferdig tidligere enn forventet, selv i en tid med mye korona. Så jeg kan ikke si annet enn at jeg er: Veldig fornøyd. ”Bunad for menn” kan anbefales på det sterkeste. Og ingen har betalt meg for at jeg skal si det !!!

 • Paul Breifjell
  2020-04-22

  Helt fra første telefonsamtale, til utlevering av ferdig produkt, viser dette firmaet seg fra en utrolig hyggelig side. Henning er et unikum når det gjelder bunadshistorikk, og han er heller ikke borte når det gjelder måltaking. Fruen i huset har meget gode pedagogiske ferdigheter, hun lært meg triksene med strømpebånd og halstørkle. Bunaden ble ferdig tidligere enn forventet, selv i en tid med mye korona. Så jeg kan ikke si annet enn at jeg er: Veldig fornøyd. ”Bunad for menn” kan anbefales på det sterkeste. Og ingen har betalt meg for at jeg skal si det !!!

 • Rune Østdahl
  2020-04-20

  Trivelige folk, hyggelig handel og bra produkt. Anbefales!

 • Meget fornøyd med bunaden (både kvalitet og passform), og ikke minst, selve opplevelsen - inkludert oppmåling, prøving, opplæring og en meget interessant introduksjon til historien bak herrebunader over en hyggelig kaffe. Anbefales på det varmeste!

 • Er du på jakt etter herrebunad, så er dette rette plassen. Hos Bunad For Menn kan du komme å prøve en av de mange prøvemodellene de har. Henning forteller litt om bunad og draktskikk, før han tar mål. Så er det bare å vente, og det er ikke forgjeves. Det ferdige produktet, er prima håndverk og topp kvalitet. Bunad For Menn anbefales på det varmeste hvis du skal ha bunad!

 • Disse folkene lever og ånder virkelig for det de gjør. De gir deg en minnelsesrik måltaking, et spektakulært showrom og leverer et produkt som sitter som det skal. Skal du ha mannebunad bør du ta turen til gården de holder til på.

 • Asle Tangerud
  2020-03-15

  Hyggelig og god service. Bra kvalitet og riktig pris. Rask levering. Anbefales.

 • Jan Erik Borgli
  2020-03-15

  Tusen takk for en hyggelig handel. Bunad for menn kan sine saker. Anbefales på det sterkeste til de, som går rundt med tanker om kjøpe seg bunad.

 • Fredrik
  2020-03-13

  Fantastisk fra start til mål! En opplevelse i seg selv å komme til gården å se og høre hva de har å fortelle. Ikke noe å lure på om du vurderer å skaffe deg bunad:)

 • Gro Tarud
  2020-03-09

  Her får du god bakgrunn historie om bunad,god veiledning og seriøst mottagelse.Rask levering og god kompetanse ved mål. Ved utlevering ble det opplæring på hvordan en skal kle på seg bunad og hvordan denne skal håndteres. Bunaden satt helt perfekt, vi kjøpte herre Romerikes bunad. G.Tarud

 • Askild Reset
  2020-02-12

  Rask respons, veldig serviceinnstilt, rimelig avtale og veldig rask leveringstid!

 • Joakim Pedersen
  2020-01-27

  1 anmeldelse NO 5 stjerner: enestående 27. jan. 2020 På oppfordring Vi tok kontakt for å høre litt om å kjøpe seg en herrebunad av type Romerike. Vi dro opp for å prøve og ta mål av bunaden. Må si jeg ble satt ut av hvor mye historie det ligger bak hver bunad, (skulle ønske vi kunne fått det i skriftlig form også). Det tok ikke lang tid fra vi var der og tok mål, til jeg fikk en telefon for å avklare tiden hvor vi skulle hente bunaden. Det tok ganske nøyaktig 3,5 mnd. som er en ganske bra tidspunkt for skreddersydde klær. Syns også prisen var ganske bra mtp. hva som fulgte med! Tusen takk for god kundeservice og ny bunad:)

 • Vil på det sterkeste anbefale Bunad For Menn. Henning brenner for faget, og i tillegg til å kunne bunader, er han historiker og antikvarriker. Her får du et unikt innblikk i historien i både stoffets utvikling, samt bunadens historie opp gjennom tidene. En fantastisk opplevelse med et fantastisk resultat, da bunaden satt som et skudd når den var ferdig!

 • Peder
  2020-01-18

  Utrolig fornøyd med bunaden!

 • Vi kjøpte 2 stk Østerdals bunader, veldig fornøyd med hele prosessen fra prøving til henting.

 • Audun
  2019-12-20

  Bunaden ble levert meget raskt og hele kjøpsopplevelsen var tipp topp.

 • Monica B.
  2019-12-17

  Tusen takk for fantastisk service, kunnskapsformidling og rask levering av to nydelige sognebunader til avtalt tid og pris. Utrolig hyggelig å besøke dere for prøving og henting. Bunadene passet perfekt – ingen justeringer var nødvendig. Vi kommer gjerne tilbake når yngstemann skal få sin bunad.

 • Henning er virkelig ekspert på sitt område. Bunaden leveres komplett med alt av tilbehør så nær som sko. Kvaliteten er upåklagelig.

 • Øyvin Vegel
  2019-12-02

  Da bunaden er ett plagg som helst skal vare livet ut var kvalitet og autensitet viktigere enn pris når jeg skulle velge leverandør av min nye bunad. Derfor falt også valget på Bunad For Menn da innehaver virkelig kan sine saker! Upåklagelig passform og kvalitet på sluttproduktet. Stort pluss for autentisk materialvalg med håndvevd klede i frakk og vest, man både ser og føler forskjellen fra andre leverandører. Bunaden er akkurat slik den bør og skal være! Topp service hele veien og bunaden ble levert på kort tid. Alt i alt en flott opplevelse å handle med Bunad For Menn!

 • Utrolig god service og hyggelige folk. Fikk god hjelp til å finne en bunad som passet meg og den passet perfekt. Veldig god kvalitet og kan anbefale Bunad For Menn på det sterkeste!

 • Kjempebra service. Bestilte ny i tillegg til 2 reserveknapper og bestilte også knapp til kniv. Dette ble raskt ekspedert kostnadsfritt. Maken til service skal man lete lenge etter.

 • Henning er meget dyktig når det kommer til kundeservice og ikke minst bunader! Jeg var der idag for å bytte deler, og han hadde alt jeg trengte, så jeg kunne dra hjem med et helt nytt sett! Tusen takk for hjelpen Henning!

 • Michael
  2019-08-22

  Jeg hadde behov for en bunad før konfirmasjon i september. Disse var de eneste som kunne ordne dette til meg innen den tiden. Da jeg dro opp for å se på bunad fikk jeg veldig god service fra første stund. Etter å ha valgt bunad og tatt alle målingene gikk alt veldig fort. Fantastisk service, fantastisk sted og veldig bra pris! Jeg er veldig fornøyd!

 • Har kjøpt bunad gjennom Bunad For Menn og må bare si at jeg er særdeles godt fornøyd. Hyggelige, -profesjonelle og seriøse i hele prosessen fra første telefonhenvendelse, via besøk/prøving, og avslutningsvis henting av bunad. Mine beste anbefalinger.

 • Veldig godt fornøyd med faglig dyktig hjelp. Alt passet, og levering til avtalt tid og pris.

 • Utmerket kvalitet på Bunaden og Henning har mye kunnskap om historien bak som er verdt å få med seg. Kan anbefales!

 • Helt utrolig service, og kunnskap. Fikk låne en bunad mens jeg ventet på at min ble laget! Kan ikke si annet enn at jeg er veldig, veldig fornøyd med absolutt alt! Åsmund Martinsen

 • En flott opplevelse fra start til leveranse! Jeg føyer meg inn i rekken over fornøyde kunder. Her får du som kunde god hjelp fra tilbudsforespørsel til lenge etter bunaden har kommet i hus. Henning og Anne Mette er ekstremt flinke og hyggelige, og brenner tydeligvis for bunader. Det ble en opplevelse utenom det vanlige for meg, og jeg kan trygt anbefale deg å kjøpe bunaden din herfra.

 • Her snakker vi om folk med stor kunnskap og som virkelig brenner for faget. Her gjøres alt for at du som kunde skal bli fornøyd. Min Østerdalsbunad sitter som støpt, og jeg er meget fornøyd. Jeg kan trygt anbefale Bunad For Menn!

 • Ulf Ullring
  2019-06-11

  Førsteklasses service - fikk låne bunad mens min egen ble sydd, og fikk brukt den både til 17. mai og i min sønns bryllup. Bunaden sitter forøvrig perfekt, og jeg fikk all den historie og informasjon om bruk og vedlikehold av bunadens som jeg trenger. Takk! Ulf Ullring

 • Sjekket målene mine og byttet bunadsskjorte, alt helt gratis. Har vært kunde i noen år nå og kan sterkt anbefale.

 • ..
  2019-03-08

  Jeg har god grunnlag for sammenligning siden jeg har vært innom mange butikker, og sjekket nettsteder, som selger bunader. Begge drivere av Bunad For Menn imponerer med både fagkunnskap og service.Noe som jeg ikke kan si over den butikken som ofte anses som ledende i dette, som jeg besøkte flere ganger i flere byer. Bunaden sitter som støpt. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale Bunad For Menn.

 • Etter en skuffende opplevelse hos lokale bunadsselgere i Østfold, bestemte vi oss for å sjekke opp alternative bunadsleverandører. Vi fant Bunad For Menn på nettet, sendte en henvendelse og fikk omgående en hyggelig tilbakemelding og et konkret tilbud som var betraktelig bedre enn hva andre hadde gitt oss. Dette var nesten for godt til å være sant! Vi avtalte tid og reiste av sted en tidlig lørdag morgen, plukket opp junior i Oslo og satte kursen mot Farbergshagen gård. Der ble vi møtt av en diger flokk flotte hjortedyr, en fantastisk bygning i 1800 talls stil og et meget hyggelig ektepar som tok oss i mot som om vi var gode venner. De ga oss en grundig innføring i de ulike stoffene som brukes og fortalte oss spennende historier om Østfold bunaden. Etterpå ble både den "voksne" og den unge mannen dresset opp og tatt mål av i alle mulige vinkler. Mor suste rundt med kamera og var rimelig stolt av både opphavet og mannen. Etter et par timer dro vi derfra med en bestilling på to Østfold bunader. Etter avtalt tid kom vi tilbake og var svært spente. Gutta fikk kle på seg selv under kyndig opplæring fra Anne-Mette. Resultatet var helt fantastisk. Bunadene sitter perfekt på begge to! Makan til service og profesjonalitet skal man lete lenge etter. Alle menn som vurderer å investere i en bunad, bør ta turen til Gaupen.

 • Meget fornøyd med opplevelsen hos Bunad For Menn. Hyggelig folk som brenner for det de driver med, god service og rask levering.

 • Jeg fikk bunad i 40-års gave og havnet hos Bunad for menn etter anbefaling fra en bekjent. Jeg ble tatt godt imot og fikk en grundig gjennomgang av historie, prosessen med produksjon av bunaden, valg av materialer m.m. Jeg kunne hente min Romeriksbunad etter ca 7 uker og den satt som den skulle. Kan trygt anbefale Bunad For Menn til alle som ønsker seg en herrebunad.

 • Kjempe service, rask levering og meget god kvalitet til en god pris. De kan virkelig sitt fag. Kan anbefalles på det sterkeste. Jeg er utrolig glad for at jeg fikk handle bunaden min, hos Bunad for menn. Tusen takk til Anne Mette og Henning.

 • Petter Hagen
  2018-10-15

  For en service og kunnskap om bunader. Det var en opplevelse hele "handelen".

 • OH Larssen
  2018-08-05

  Veldig bra service. Rask levering. Lærerik prat både ved mål/prøving og henting av bunad. Virker som han virkelig brenner for faget - og faktisk har greie på det. Uten at jeg har gått infoen etter i sømmene. Bunadens sømmer og framtoning for øvrig har derimot vært studert nøye - både av meg selv og etter hvert av folk med uendelig mer greie på bunader enn meg, og alle har vært fornøyde. Såvidt vi kan forstå er dette prima kvalitet.

 • Meget god service og kommunikasjon med Bunad For Menn. Bunaden jeg kjøpte står til forventning av kvalitet. Kan absolutt anbefales!

 • Karl-Petter
  2018-06-26

  Ble anbefalt å ta kontakt med Bunad For Menn ifbm. kjøp av ny bunad av en bekjent. Han var så fornøyd med opplevelsen, produktet og kundeservicen hos Henning og Anne Mette (som driver det), og kunne ikke annet enn å kommandere meg å dra dit, prate med de, ta en titt og oppleve det på egenhånd. Jeg har nå selv vært hos Bunad For Menn, fått oppleve engasjementet og kundeservicen deres, som blant annet innebærer en informativ og interessant bakhistorie til bunader, visning av ulike bunader, tatt mål, blitt anbefalte bunad til min passform (av de tre det stod mellom) og handlet hos de. Produktet som kom ut av dette er ikke annet enn perfekt, både gjeldende stoff, sølv, arbeid og ikke minst, passform. Jeg forventet at vi måtte tilbake og få deler av bunaden tilpasset, som f.eks. er vanlig ifbm. kjøp av smoking, men det var ikke nødvendig. I tillegg har de ulike garantier som sørger for at dersom du skulle gå opp/ned i vekt, så erstatter de delen som ikke passer kostnadsfritt. De har også 10 års garanti på eventuelle feil og/eller mangler (på et klesplagg!). Kan også nevnes at jeg ble tilbudt en lånebunad ettersom jeg la inn bestilling noe sent (5. mai). Rett og slett en fantastisk opplevelse, og jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale de på det sterkeste til andre som ønsker å undersøke, prøve og/eller kjøpe bunad. Igjen, takk til Anne Mette og Henning!

 • Morten Smette
  2018-06-14

  Tusen takk for at jeg fikk gleden å kjøpe bunad hos dere , Anne og Henning. Alt fra første tlf. samtale med avtale om prøving følte jeg meg velkommen. Å komme til bunadfjøset var en opplevelse. Henning`s kunnskap om bunadens opprinnelse og historie var en sann opplevelse. Prøving og måltaking gikk som en lek, med instruksjoner om hvordan man skulle knyte hosebånd osv. Så for en uke siden ringte Anne og fortalte at bunaden var klar for henting. Spent reiste jeg oppover for å hente den. Ble hjertelig mottatt av Anne . Da fikk jeg prøve ferdig produkt som satt som et skudd. Anne fortalte og ga nyttige tips om påkledning og oppbevaring . Det var en fornøyelse å være der. Tror aldri jeg har opplevd å få så grundig informasjon om et produkt jeg har kjøpt. Tusen takk til Anne og Henning for en kjempefin bunad. Kan og skal anbefale dere på det varmeste .

 • Eirik Mo
  2018-06-12

  Kjempefornøyd!

 • Tom Bergstrøm
  2018-06-08

  Bunad For Menn var et hyggelig møte. Henning er en flott selger av bunader. Og med sin bakgrunn og ekspertise var det en fornøyelse og handle her.

 • Meget hyggelig opplevelse med Henning og Anne Mette som sto på så jeg fikk ny vest til bunaden før 17.mai og mitt bryllup uka etter. Tusen takk.

 • Espen Lunden
  2018-05-25

  Jeg kjøpte en Romeriksbunad som jeg endelig fikk tatt i bruk på 17. mai. Prøving og kjøp var virkelig en opplevelse i seg selv. Fantastiske omgivelser på Fabergshagen i Ringsaker. Henning er en pratsom og kunnskapsrik kar som fortalte meg mye om bunadens opprinnelse og for så vidt mange andre interessante historier. Da jeg tok mål prøvde jeg flere prøvemodeller i tillegg til i målene, slik at sikkerheten på riktig passform var høyere. Ved henting av den ferdigsydde bunaden satt den som et skudd. Noen bemerkninger på selve Romeriksbunaden. Den håndbroderte vesten er i en blåfarge som er litt mørkere enn andre Romeriksbunader jeg så på 17. mai, men jeg fikk inntrykk av at min vest var mer eksklusiv. Jakken har et litt rundere slag opp mot kragen, noe jeg også synes ser penere ut. Valgfrie bukseseler og hosebånd. Dersom man ønsker å benytte kniv til bunaden, så må man opplyse om dette. Egen knapp til dette var ikke påsydd på min bunad, men jeg fikk naturligvis med meg en knapp. Særdeles fornøyd med servicen, og jeg føler meg trygg på at de er behjelpelige i fremtiden om det oppstår utfordringer med bunaden.

 • Audun
  2018-05-07

  Jeg opplever at de gir meget god service til sine kunder . Hvis du skal kjøpe seg bunad så anbefales det og kjøpe denne hos Bunad for menn.

 • Ragnar Kvithyll
  2018-05-07

  Kjøpte bunad i 2009 til representant i Trondheim (Jan Helge). Fikk sydd jakken i 3 eksemplarer før de mente den var 100% passend - og jeg ble skikkelig fornøyd. Fem år senere gikk betydelig ned vekt og da var Jan Helge utrolig behjelpelig med å skaffe lånebunad, som jeg kjøpte ut etter å ha solgt den som var for stor. Kvaliteten på arbeidet og produktene er det absolutt ikke noe å si på. Anbefaler de på det sterkeste!

 • Terje Bergli
  2018-04-23

  Kjempetrivelige folk,super service,god innføring i bruk og stell av bunaden. Trygg og sikker handel.Anbefales på det varmeste.

 • Veldig hyggelig opplevelse i det hele: en god innføring i bunadens historie, god hjelp både med behandling av bunaden og tips om hvor du kan skaffe resten (sko, hatt, ...). Veldig kort produksjonstid, og veldig imøtekommende med alle former for spørsmål. Utrolig flott resultat.

 • Geir Martinsen
  2018-04-16

  Særdeles hyggelig sted å handle. Høyt kunnskapsnivå på bunader og generell historie

 • Karianne Brenni
  2018-04-12

  Vi er veldig fornøyde med bunaden til vår sønn, og med den fantastiske servicen Bunad for menn v/Henning gir!

 • Sondre Englund
  2018-04-11

  Jeg hadde vokst ut av bunaden min og etter en kjapp tur fikk jeg byttet den og tatt med den nye hjem.

 • Det var veldig trygt og enkelt å handle hos Bunad for menn. De er vennlige både Anne Mette og Henning, og de har mye kunnskap om bunader. Jeg vil anbefale Bunad for menn.

 • Dette stedet er å anbefale, vi fikk så god behandling, dette var folk som hadde god kunnskap om bunad. Satt igjen med følelsen av at vi hadde kjent dem i mange år🤙🏼

 • Helt fantastisk opplevelse! Og en meget tilfredsstillende pris! Kunne ikke bedt om en bedre kundeservice.

 • En utrolig flott opplevelse å handle med Bunadformenn. Begynte med en lang og hyggelig innføring i Bunader og historien bak før prøving for å finne ut hva som passet til meg. Så var det bare å vente 6 uker. Fikk telefon om at bunaden var klar for avhenting og ble tatt imot av Hennings kone som sjekket at alt passet og kom meg mange gode råd og tips om hvordan den skal settes på, vedlikehold og alt annet man trenger å vite om et slik praktplagg som dette er. Siden jeg har en kropp som er i stor forandring for tiden måtte jeg jove å komme tilbake og bytte ut vesten når forandringen var fullført. En kjempeflott opplevelse å handle med disse 2. De viser virkelig hva kundeservice er og hvordan kunder skal behandles !! Kommer garantert til å anbefale alle jeg kjenner som ønsker herrebunad om å kontakte Bunadformenn. Takk for 2 hyggelige møter og en utrolig flott Solør/odal herrebunad som jeg skal bære med stolthet 17. mai og alle andre anledninger. Ole Kristian Graven

 • Lars
  2018-03-09

  Punktlig, imponerende service og et flott sluttresultat. Ikke minst en imponerende fagkunnskap. Anbefales!

 • Hyggelig og effektivt! Kjøpte en bunad i 2018. 6 uker fra bestilling til levering. Satt som et skudd. Bra pris og suveren service.

 • Svein Ekholt
  2018-01-14

  Å handle med Bunad for menn kan anbefales på det sterkeste. De gjør kjøpet til en opplevelse, med historien og tradisjon rundt de forskjellige bunadene i Norge. Det at de har et så stort utvalg av bunader i stort sett alle størrelser som kan prøves gjør at en føler seg trygg på at det blir riktig mål første gangen. min erfaring var at den bunaden jeg kjøpte passet perfekt når jeg hentet den. Synes også at det er positivt at de leverer en komplett bunad med alt tilbehør til avtalt pris. Svein.

 • Vi har hentet to flotte gudbrandsdalsbunader. Det har vært en fornøyelse å kjøpe bunader hos Bunad For Menn, vi har fått fantastisk god hjelp av to som kan det meste om bunader og bunadshistorie. Veldig spesielt og morsomt at de støper sølvknappene selv, de må sees 🙂 Brodert skjorte, strømper, skjerf, bukseseler og bunadspose (med broderi).... følger også med... man blir litt målløs 🙂 En stor takk til Anne Mette og Henning

 • Veldig fornøyd med min Romeriksbunad. Flott service og hyggelig handel. De kan trygt anbefales.

 • Stig Veiland
  2017-12-08

  Å bestille bunad herfra er ikke bare et kjøp, men du får med deg masse informasjon om bunader og kan lære en del om forskjellige drakter i løpet av tiden. Bunaden kom etter kort tid og så virkelig bra ut. At man kan gjøre bunaden individuell med bukseseler og skjerf var også veldig bra. At Henning var en trivelig fyr med kunnskap om mye av mangt var bare en bonus.

 • Janne Johansen
  2017-11-30

  Anbefaler å handle hos Bunad For Menn. Vi kjøpte 2 bunader; Sør Trøndelag og Nordmøre. Det er verdt å kjøre noen timer når man får fantastisk god service. Alt gikk på skinner; måltaking, prøving og ikke minst henting. Nå gleder gutta seg til å bruke bunaden for første gang. Neste bunad vi skal handle igjen blir hos Anne Mette og Henning.

 • Meget god service, høyt kunnskapsnivå og virkelig en fantastisk opplevelse å handle bunad her! Når man i tillegg får bunaden raskt ser jeg ingen grunn til å handle noe annet sted.

 • Frank Martinsen
  2017-10-15

  Takk for flott sunnmørsbunad . Hyggelig service fra første telefonsamtale. Bunad for menn leverer! Anbefales. Hilsen Frank Martinsen

 • Ketil Rasmussen
  2017-10-10

  Det har vært en sann glede å kjøpe bunaden min her. Jeg ble veldig godt mottatt både på telefon og ved fremmøte når målene til bunaden skulle tas. Hele opplegget er profesjonelt og jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe bunaden her. Tipp topp tommel opp

 • Vår familie bestilte fire stk Østfoldbunader! Fantastisk mottakelse på gården, meget god service, gode priser og veldig dyktige både på det faglige. Rask levering og god oppfølging for å justere bunaden så den satt perfekt! Anbefales på det sterkeste 🙂 Mvh Thomas Andre Karlsen

 • Jørn Holaker
  2017-09-20

  Helt fantastisk hyggelige og profesjonelle mennesker. Det var bare en opplevelse og glede å kjøpe bunad av dere. Hos Husfliden i Oslo og Norske bunader på Smestad ble jeg ikke tatt spesielt godt imot. Servicen er under all kritikk de to gangene jeg var i hver butikk. Det er verdt kjøreturen til Bunad For Menn. Kan anbefale de på det sterkeste, du kommer ikke til og angre...

 • Jan Kristiansen
  2017-09-05

  Kunnskapsrik produsent. Det ble en handel i et lærerikt og hyggelig miljø. Ekspeditt levering til tid og lån underveis.

 • Sjur Haakestad
  2017-08-27

  Jeg kan anbefale andre å kjøpe bunad fra Bunad For Menn. Veldig hyggelig handel!

 • Magnus
  2017-08-21

  Bunad For Menn viser et genuint engasjement for bunad. Jeg ble veldig godt mottatt som kunde. Enestående oppfølging og ekstraservice.

 • Viggo Angelsen
  2017-08-09

  I går hentet jeg min Gudbrandsdalbunad med lang jakke og den satt perfekt. Har aldri følt meg så fin! Takk for super service både ved prøving og henting av ferdig bunad. Anbefales på det sterkeste!

 • Nå har bunaden min vært i sitt første bryllup. Den tiltrakk mye oppmerksomhet og positive kommentarer. Et lite tips for de med store føtter: Big Foot øverst i Storgata på Gjøvik har bunadsko i store størrelser!

 • Baste
  2017-07-21

  Utrolige bunader og veldig bra service! Jeg er strålende fornøyd med bunaden min og fått masse komplimenter! Vil absolutt anbefale Bunad for menn til alle som trenger bunad

 • Olav Kompelien
  2017-07-09

  14.Mai så ringte jeg Bunad for menn og ønsket meg bunad til 17.Mai,å det fikk jeg!! De tok i mot meg dagen etter og dresser meg opp med lånebunad i påvente av min egen,leveringstid ble sagt 6-8uker, fikk den etter 7 uker. Veldig fornøyd med service,pris og kvalitet. Dette var andre gang vi kjøper bunad hos Bunad for menn. Kan trygt anbefale en handel hos Anne Mette og Henning. Mvh Olav kompelien

 • Frank Jorgensen
  2017-07-05

  Har fått meget god informasjon om produktet av svært hyggelige folk. Bunaden virker å være av god kvalitet. Har ikke hatt noen negative opplevelser i forbindelse med verken bestillingen eller kjøpet. Har ingen problemer med å anbefale bedriften til andre basert på bestilling og kjøp.

 • Leif Søndrol
  2017-07-03

  Rask levering og god service. Fantastisk god service fra prøving til ferdig produkt. Bunaden ble levert til avtalt tid. Anbefaler alle som skal kjøpe bunad å kontakte Bunad for menn.

 • KnasL
  2017-07-02

  Hyggelig handel og rask levering. Meget god service og et kjempebra resultat som jeg er godt fornøyd med. Anbefales på det varmeste 🙂

 • Varm velkomst av både Henning og Anne Mette. En utrolig gjennomgang av bunadens historie, lidenskapelig fortalt av Henning. Flott service, nydelig håndverk og raskt levert. Kan trygt anbefales. Høy kvalitet.

 • Tom
  2017-06-11

  Når jeg endelig bestemte meg for at jeg skulle ha bunad, var dette det beste stedet jeg kunne funnet. Kunnskapsrike folk, som åpenbart vet hva de snakker om. Superhyggelig sted hvor vi ble tatt godt imot både ved første besøk for måltaking og prøving, og senere ved overlevering og opplæring. Grundig gjennomgang av hvordan alt skulle brukes, og gode råd om oppbevaring og vedlikehold. Bunaden og alt tilbehør kom som avtalt ila. 8uker og ser flott ut(det gjør jeg og i følge min kone:-)) Og ikke minst, til en svært fordelaktig pris. Takk for fremragende service Anne Mette og Henning. Mvh. Tom

 • Fantastisk å kjøpe bunad her. Kan anbefalast på det varmaste. Dette er handel basert på kunnskap og tillit. Dei har svært god kunnskap om herrebunadar generelt, historia bak bunadar, kvalitet både på bunad, råvarer og tilbehør, samt at alt på bunaden (unntatt sko) er inkludert. Dersom du er usikker på kva slag bunad du skal kjøpe og kvifor, so er det berre å dra ein tur til Henning og Bunad for Menn so får du god hjelp.

 • SJordanger
  2017-05-22

  En veldig god service fra start til slutt. Produktet ble som avtalt. Hadde på budnad for første gang i år og fikk veldig gode tilbakemeldinger på budnaden og passform.

 • Fikk en flott opplevelse hos Bunad for menn. Følte oss godt ivaretatt og fikk en fantastisk opplevelse. Dette er håndverk i høyeste kvalitet. Kommer snart tilbake og bestiller en ny. Anbefales på det sterkeste!

 • Kjøpte bunad for 9 år siden hos Bunad For Menn. Jeg er kjempefornøyd med kvaliteten så langt, for ikke å snakke om servicen vi fikk under besøket og prøving. Vi fikk en forelesning av Henning om bunadens opprinnelse som var kjempe interessant. Bunad For Menn kan trygt anbefales til alle som skal kjøpe bunad!! Vidar

 • Her møter man et ektepar som lyser av interesse for sitt fag. Profesjonelt tatt imot og fortalt om bunadens og firmaets historie, før selve bunadprøving og mål til selve bestillingen. De kunne bare satt igang med prøver og mål, men vil så gjerne først formidle sin kunnskap om hva du vil kjøpe. Det lyser iver og profesjonalitet på et folkelig vis, og man sitter gjerne litt ekstra ned å hører. Bunaden ble levert på tid og betaling gjort opp ved levering. De stoler helt klart på kunden og deres egen leveranse ettersom depositum aldri var aktuelt. Slik jobber et seriøst firma som ønsker fornøyde kunder.

 • Kjempefornøyd med både bunaden og kvaliteten på den. Dette er kunnskapsrike mennesker som kan mye om historiene bak de forskjellige norske bunadene. Et hyggelig og samtidig lærerikt kjøp.

 • Fikk enn flott innføring om bunadens historie i Norge . Flott servise og veldig hyggelig å være der . Gode til å kommunisere og viste at de bryr seg om de de selger til 🙂

 • Om du vurderer å kjøpe en herrebunad er dette absolutt den beste plassen. Her får du bunadens historie sammen med gode råd og tips. Leveringen er gjort på 1...2....3 og tilpassingen gjøres med et smil. Har du spørsmål (lite eller stort, lett eller vanskelig) er det bare å ta kontakt så får du svar. Eksepsjonell god service og en plass jeg absolutt kan anbefale videre.

 • Bente Kristin
  2017-05-02

  Flotte bunader, fine folk og topp service! Rask levering, og gode betingelser, blant annet med tilbud om å låne bunad dersom vi behøvde det før.

 • Helge Dannemark
  2017-04-30

  Bunad for menn var et hyggelig bekjentskap. Her ble vi godt mottatt. De tok seg god tid til oss. Vi hadde en god følelse av å bli ivaretatt. Begge tok den tiden vi trengte uten at vi følte oss i veien på noen måte. Stedet ligger praktfullt til, selv om det kan være noe kronglete å komme seg dit. Men, er veien tørr og isfri, er det ikke noe problem. Her kjører vi til døra.

 • Bunad for menn anbefales på det sterkeste. Henning og Anne Mette er begge lidenskapelig opptatt av at kundene skal være fornøyde. De fremstår som meget profesjonell. De er jordnære og imøtekommende, deler av sin kompetanse og kunnskap om bunader. Da vi ankom for å ta mål, ble vi servert kaffe og kaker. Videre ga de oss en meget interessant bakgrunn for bunadens opphav og historie. Helhetsinntrykket fra første telefonsamtale og møtet med dem personlig, deres serviceinnstilling kan det ikke sies noe negativt om. Kvalitet i kundebehandling, kvalitet i stoff og materiale for bunaden og ikke minst rask levering. Skal du ha bunad, ring Bunad for menn.

 • Morten Skaar
  2017-04-25

  De vet hva de driver med. God erfaring. Jeg hadde også en bra oppfølging og ble godt ivaretatt. Kort leveringstid, men uten at det virker som det går ut over kvalitet. Kan absolutt anbefales.

 • Erik Storsveen
  2017-04-24

  Det var hyggelig betjent og raskt ekspedert! Og bunaden sitter som et skudd. Takk til Bunad for Menn som gjorde det mulig å få bunad i god tid før 17. mai.

 • Ted Andreassen
  2017-04-16

  Hei ! For en fantastisk Service Henning, i Bunad for menn utfører. Han tok i mot meg en lørdags ettermiddag kl 1700. Og gjorde prøver og forberedelser i løpet av en time. Under 6 uker senere var bunaden ferdig. Da hentet jeg den en søndag kl 1300. Bunad for menn står virkelig på for sine kunder både, sent og tidlig, og også i Helgene. Jeg ble superfornøyd med min Nordlandsbunad, og gleder meg til og ta den i bruk nå i mai. Vil på det varmeste anbefale Bunad for Menn til alee. Med Hilsen Ted Andreassen, Oslo

 • Vidar Solberg
  2017-04-07

  SUPERGOD GOD SERVICE. Hei folkens, i dag har jeg vært hos Henning og fått hjelp med bun.aden jeg kjøpte for drøyt et år siden. Det var ingen ting i vegen med bunaden jeg hadde - tvert i mot - den var like fin. Det var kroppen min som har skrumpet inn noen kilo så bunaden var blitt for stor... Da jeg kjøpte bunaden sa Henning at det var bare å ringe dersom ting endret seg så skulle han hjelpe til. Som sagt så gjort. Tid ble avtalt og i dag har jeg faktisk byttet bukse og jakke med Henning:) Helt fantastisk - for en service. Skulle like å sett at det ble gjort hos de tradisjonelle bunadbutikkene.... Jeg vil takke for fantastisk god hjelp og kjempegod service. Er du mann og skal ha bunad kan jeg trygt anbefale Henning og Anne-Mette. De har verdens beste service. Nå kan jeg sprade rundt i min "nye" bunad på 17. mai:) Gleder meg:):)

 • Ett kjapt søk på nettet etter bunad fant jeg Bunad For Menn. Sendte en mail og fikk raskt svar, med ønsket informasjon. Avtale tid for mål, og ble møtt av kjempetrivelige personer. Fikk historien om bunad og stoff. Ble kledd opp og målt, og dro fornøyd hjem. Bunad ble levert som avtalt, tid og pris. Er kjempefornøyd med alt fra første kontakt, måling og levering, anbefales!

 • Jørgen Jevne
  2017-03-26

  Jeg har i lang tid vært på utkikk etter bunad og landet etter mye om og men på "Bunad For Menn". Resultatet kom denne uken, ca. 6 uker etter første møtet, akkurat som avtalt. Kort fortalt er jeg svært fornøyd med hele prosessen. Man forstår raskt under første møtet på Gaupen at her ligger det mye kompetanse og historie bak hvert eneste plagg. Man guides møysommelig gjennom hele prosessen, fra valg av materialer til historien bak den aktuelle bunaden. Dette er momenter jeg selv ikke hadde tenkt mye over på forhånd, men som hever totalopplevelsen mange hakk. Når jeg var på prøving denne uken ble jeg nøye guidet gjennom de ulike trinnene. Dette var svært behjelpelig for meg, som ikke hadde noen erfaring med å gå i herrebunad fra før. Bunadsposen er elegant og effektivt laget, hvor man kan oppbevare hele bunaden inkl. tilbehør på ett sted. Servicen er upåklagelig og sluttproduktet over forventning. Jeg kan ikke gjøre annet enn å gi Bunad for Menn mine varmeste anbefalinger og gleder meg stort til å bære bunaden.

 • Tore L
  2017-03-26

  Henning har enestående kunnskap om bunader, er nøye når han tar mål og bunaden sitter perfekt. En tur til Bunad for menn er også veldig hyggelig! Bunaden ble raskt levert, raskere enn avtalt. Prisen er hva det bør koste for en bunad i god kvalitet som passer perfekt.

 • En flott opplevelse hos Bunad for menn. Følte meg godt ivaretatt og trygg på at ting ble gjort skikkelig. Anbefales på det sterkeste!

 • En utmerket serviceopplevelse der de er hyggelige, vennlige, fleksible og imøtekommende. De leverte også en bunad av utmerket kvalitet og med en flott passform! Absolutt ingenting å klage på, og vil anbefale «Bunad For Menn» til alle som vurderer å kjøpe seg en bunad!

 • To fysiske oppmøter er alt som trengs. Det første gir en grundig intro til din valgte bunads historie og tradisjoner, samt avviksmål vha et svært varelager av ulike bunader. Under to måneder senere møter man opp og henter bunaden med perfekte mål. Full leveranse (ekskludert sko) til en konkurransedyktig pris.

 • Fredrik Hansen
  2017-01-26

  Anbefales på det sterkeste! Utrolig god kundeservice og minst mennesker! Du føler deg som nesten hjemme! Jeg fikk levert bunaden min utrolig raskt grunnet en dåp. Ble det slik at de ikke rakk å ha den ferdig kunne jeg låne en bunad helt kostnadsfritt. Om du skal ha bunad er dette absolutt rett sted. Ingenting å lure på en gang! Tusen takk!

 • Magnus Brekke
  2017-01-12

  Flinke og seriøse Leverte varer innenfor frist å var villig til å låne ut dersom det var behov for bunad tidligere Anbefales

 • Utrolig god kjøpsopplevelse. De er dyktige, hyggelige og rause. Skal du ha herrebunad er dette stedet å kjøpe!

 • Trygve Øverli
  2016-12-15

  Jeg hentet min bunad i går fra Bundad For Menn. Hele opplevelsen rundt kjøpet av bunaden var kjempe hyggelig. Jeg ble tatt i mot mer som en gjest enn som en kunde. De gikk igjennom historiene rundt bunadene, og det var kjempe interessant. Trenger du herre bunad, så er dette stedet å handle! Anbefales på det sterkeste!!

 • Alexander
  2016-11-28

  Bunad For Menn leverer svært flotte bunader til en rimelig pris og med helt strålende service. Anbefales på det sterkeste!

 • Christian
  2016-11-26

  Jeg kan anbefaler Bunad For Menn til andre. Anne Mette og Henning synes å ha god kunnskap om produktene de leverer. Prosessen fra første kontakt og frem til ferdigstilling har vært bra. Bunaden fremstår å være av god kvalitet og ble også levert innenfor forespeilet tidsperiode.

 • Henning og Anne Mette er dyktige og profesjonelle mennesker som det har vært en glede å handle hos. Har nettopp hentet bunaden og gleder meg til å prøve den ut nå i julen. Å kjøpe en bunad er en stor inverstering, men jeg har følt meg trygg på denne handelen fra jeg var på prøvemåling til leveranse. Anbefaler andre å handle bunad her.

 • Kjøpte en rogalandsbunad av "Bunad For Menn". Hadde en hyggelig stund på gården for prøving, måling og fargevalg, komplettert med en imponerende historiefortelling om bunadens opphav og historie. Bunaden var ferdig på forespeilet tid og satt som et skudd. Kan naturligvis ikke si noe om slitestyrken / kvaliteten på bunaden enda, men har tillit til at kvaliteten er bra og at "Bunad For Menn" vil være behjelpelige hvis det mot formodning skulle være noen problemer.

 • Ronny Øijord
  2016-11-14

  Jeg fikk en uventet pengegave som jeg ble bedt om å bruke til noe varig og i samråd med giver falt valget på å investere i bunad. Bunad har jeg aldri hatt før, men etter litt research på nettet fant jeg frem til bunadformenn.no Alle de gode tilbakemeldingene her fikk meg så til å ringe og avtale et møte. Henning tok godt i mot oss og etter en lang innføring i bunadsverdenen der alle spørsmål ble svart på en tillitsfull måte, ble bunad bestilt. Etter temmelig nøyaktig 3 måneder ble jeg oppringt av Anne Mette ettersom bunaden var ferdig. Ny tur til Nyhushøgda for siste prøving og henting av egen bunad. Denne gang var begge til stede og det i seg selv var en hyggelig opplevelse, men mest å prøve sin egen bunad og se resultatet. Jeg er meget fornøyd med hele prossessen fra første telefonsamtale til det å dra hjem med egen bunad der passform og detaljer er helt tilpasset meg. Alt er forseggjort, til og med oppbevaringsposen som har praktiske oppbevaringslommer for sko, skjorte og sølvet. Jeg kan basert på min opplevelse, på det varmeste anbefale bunadformenn.no

 • Mathias Sødahl
  2016-10-27

  Det var en hyggelig opplevelse å få ordnet bunad gjennom Bunad For Menn. Anne Mette og Henning er to svært hyggelige og kunnskapsrike mennesker. Nordlandsbunaden ble veldig fin.

 • Tok kontakt med Henning og var og tok mål i slutten av juli. Hele denne seansen var en opplevelse. Glimrende service ifht. tilpasning av bunaden og et enormt hyggelig vertskap i Anne Mette og Henning! Anbefales på det sterkeste. Ser ikke for meg at det er mulig å få tak i en ny bunad andre plasser til en så hyggelig pris og med et så hyggelig vertskap!

 • Paul Hansen
  2016-09-06

  kke noe problem å kjøpe bunad, når man får hjelp av Anne Mette og Henning i bunad for menn. Fantastisk håndarbeid på min Romeriksbunad. Fikk litt historie og et kort kurs på hvordan man skal oppbevare, ta på seg bunaden osv. Anbefaler på det sterkeste når jeg endelig hadde mulighet å kjøpe bunad. Mvh Paul Hansen

 • Øystein
  2016-08-10

  Topp service og kan trygt anbefale Bunad for menn til andre.

 • Profesjonelle folk som kan faget. Svært hyggelige mennesker som yter meget god service. Anbefales på det varmeste! Nyttig Del IB

 • Inge Bø
  2016-07-20

  Tok kontakt med Bunad for menn rett etter 17. mai og i går, 6. juli fikk jeg bunaden jeg bestilte. Satt som et skudd og jeg er veldig fornøyd med produkt, service og fagkunnskap. Anbefaler alle menn som har lyst på bunad å kontakte Bunad for menn. Nyttig Del CS

 • Kjempe bra kunde service og veldig hyggelig folk.

 • Kan anbefale alle og en hver å kjøpe bunad på denne plassen.

 • Rune Berge
  2016-05-18

  Kan anbefale dette firmaet hvis du ønsker en herrebunad av god kvalitet til fornuftig pris. I tillegg er de raske på produksjon og levering. Svært hyggelig service.

 • Har nå fått min nordlandsbunad fra Bunad For Menn. Den er av svært god kvalitet. Jeg fikk også en suveren oppfølging av Henning og Anne Mette. De er svært kunnskapsrike og legger til rette for at du skal få en god opplevelse med ditt bunadskjøp.

 • Stein Bjørge
  2016-04-17

  Hei En fyr med magemål og skulderbredde langt utenom fabrikkmål er superfornøyd med formsydd herrebunad fra Gudbrandsdalen Det er en tydelig stolthet i å levere kvalitet! Målsøm av noen som fremdeles kan historikk og bunadsfaget. Gleder meg til 17.mai! Mvh Stein ( opprinnelig fra Øyer i Gudbrandsdalen - nå Bekkestua, Bærum )

 • Bjørn Korsmo
  2016-04-01

  Alt har vært i henhold til avtalen. Kvaliteten er veldig bra, og kun de beste materialene benyttes (dvs. de samme leverandørene av stoffer som "andre" benytter seg av). Broderier av svært høy kvalitet. Har fått masse fine tilbakemeldinger når jeg har hatt visning.. Nyttig Del TA

 • Tore Aaslund
  2016-04-01

  Nå har jeg hatt nok en fantastisk opplevelse hos Bunad for menn. Har klart å gått ned noen kilo i vekt og det var ikkeno problem å få hjelp der i gården! Uansett når jeg har ringt har jeg truffet på hyggelige Henning - og både historikk, informasjon og historier renner av han. Takk for enestående hjelp!

 • Øyvind Roberg
  2016-03-14

  Har ønsket meg bunad i flere år og har undersøkt en god del før jeg en dag kom over Bunad For Menn på nettet som virket veldig interessant og seriøst. Jeg kontaktet Henning på telefon og avtalte time for å se om dette var noe for meg. Da vi kom opp til den flotte gården (for en beliggenhet!), ble vi møtt av Henning ute på tunet, og da vi kom inn i det flotte bygget, stod Anne Mette og tok oss i mot som om vi hadde kjent henne bestandig. Først tok Henning oss med på en vandring i bunadens og stoffenes historie, noe som var meget interessant, og så tok Anne Mette over med prøving og måling. Et stort pluss å kunne prøve en bunad og ta mål ut fra den og ikke bare måle på kroppen! Bunaden ble bestilt og ca. to mnd. etter var den ferdig, et nydelig kvalitetsplagg! I tillegg fikk jeg en grundig undervisning i hvordan jeg skulle ta på meg bunaden, for som hun sa, denne jobben var min, ikke konas! 🙂 Takk for en meget hyggelig handel som jeg trygt anbefaler andre! I skapet henger nå en flott kvalitetsbunad - Vestfolds Borrebunad -, og prisen var det ingenting å si på. Øyvind Roberg

 • Karianne Brenni
  2016-03-13

  Vi er veldig fornøyde med det ferdige produkter, og den fantastiske servicen som Bunad for menn vil fortsette å gi etter å ha levert bunad til konfirmant.

 • Fred Tjernsli
  2016-03-10

  Veldig profesjonelt arbeid, godt ivaretatt fra første kontakt, gode på sitt fag også historie rundt det med søm og bunad. Utrolig vennlige og god service, kan anbefales på det sterkeste. Gleder meg veldig til å ha på meg min Valdres bunad for første gang i min sønn konfirmasjon 8 Mai. Mvh Fred Tjernsli

 • Anbefaler alle som skal kjøpe herrebunad om og ta kontakt med Anne Mette og Henning!! Kjempeservice fra A til Å :-)!!

 • Sjelden eller aldri har jeg vært så glad og fornøyd etter en kleshandel. Henning ga min kone og meg en innføring i bunadens historie og tilblivelse på en interessant og inspirerende måte. Anne Mette sørget for at min Vestfoldbunad ble tilpasset meg på en særdeles god måte. Aldri har klesprøving og -tilpasning vært hyggeligere. Alt ble gjort i storslagne omgivelser på Farbergshagen gård. Ute koste hjortene seg i naturskjønne omgivelser ikke langt fra Mjøsa.

 • Ivar Skyberg
  2015-12-18

  Her får du mer enn en ny bunad. Henning øser ut sine kunnskaper om bunader, uniformer og drakttradisjoner, gir gode råd om valg av modell og farge og viser stor interesse for å tilfredsstille kundens behov. Den flotte gården og hjortefarmen hans er en opplevelse i seg selv. Her blir du tatt vare på som kunde og bunaden ble levert som lovet. Etter at far hadde bestilt bunad til seg selv så skulle også sønnen ha, nøyaktig samme modell som gubben. Og begge damene var stolte over å vise fram mannen sin i nytt festantrekk.

 • Lars Erik Wold
  2015-12-11

  Topp service, kan virkelig anbefale andre å kjøpe bunad på Bunad For Menn. Flinke folk som har god tid til kundene. Mvh Lars Erik Wold

 • Henning kan sin bunad! Du skal lete lenge etter noen med mer kunnskap og kvalitet i sine bunader enn hos Bunad for menn. Ikke minst er prisene meget konkurransedyktige. Min gudbrandsdalsbunad sitter perfekt, holder høy kvalitet i søm og stoff, og handelen er den mest hyggelige kleshandel jeg noen gang har gjort. Jeg vil anbefale alle som vurderer å kjøpe seg en bunad å ta turen til Bunad for menn, både for å lære litt bunadshistorie, men og for å være trygg på å kjøpe et kvalitetsprodukt. Arild Lishagen Myhre - fornøyd bunadseier

 • Å bli tatt i mot på tunet hos ekteparet Kumle er en opplevelse i seg selv. De besitter veldig mye kunnskap om bunader og historien bak. Min bunad har perfekt passform og godt håndarbeid.

 • Jeg anbefaler gjerne Bunad for menn til andre. Helt fra første kontakt og frem henting av ferdig bunad har prosessen vært upåklagelig. Jeg fikk rask respons da jeg ringte, med en ærlig og god forklaring på hva som inngikk i leveransen og kostnaden totalt, med andre ord ingen overraskelser. Da vi møtte opp hos innehaver (butikken) for å finne rett størrelse, ble vi godt mottatt og fikk en grundig gjennomgang av bunadshistorie fra gamle uniformer til dagens utseende. Ca. to måneder senere ble vi oppringt for henting og fikk den samme hyggelige mottakelse. Denne gangen ble vi møtte av begge, dvs mann og kone som driver firmaet. Vi prøvde min nye Romeriks bunad og resultatet var som bestilt. Den passet som den skulle og jeg fikk samtidig en opplæring i påkledning og stell. Jeg har aldri følt meg mer som en norsk mann som akkurat da. Jeg fikk anbefalt Bunad for menn av min bror, som handlet sin bunad på samme sted for flere år siden, og er svært fornøyd med kvaliteten, både på stoff og utført sying. Jeg har ikke brukt min over tid, men ingen ting tyder på at den skal være av dårligere kvalitet. Bunad for menn anbefales på det sterkeste. Per Martin Ødegård

 • Thor Indseth
  2015-11-25

  Det var engang for lenge siden.. Jeg fikk skreddersydd dress, og den var vel og bra. Jeg har også vært hos en eminent skredder og fått meg kjole og hvitt, som det heter. For det har seg slik for meg, at jeg bruker slike klær flere ganger i måneden. Når jeg bestemte meg for å kjøpe en fin bunad til meg selv så valgte jeg å kontakte Bunad for menn. Hvorfor? fordi jeg likte den "friske" annonseringen på nettet. Mottagelsen og opplevelsen jeg fikk kaller jeg min beste Skreddermester-opplevelse. Jeg skal ikke røpe noe i detalj. jeg unner virkelig alle andre kunder å få oppleve dette selv. Hennings gode formidlingsevne og historiekunnskap og slik som han sammen med sin kone tok mål av meg,og videre slik at jeg skulle bli fornøyd, ja det må jeg si tilhører en svunnen tid. Slik kunnskap er bare forbeholdt noen få i dag. De skreddermestere som en gang på 1700 tallet sydde franske uniformer og klær til adelen, har for lengst lagt ned sitt verktøy. Med kunnskapen finnes hos "utvalgte"...Bunad for Menn. Jeg fikk min Romeriksbunad ferdig til avhenting nesten på dagen av hva som ble meg lovet. Jeg fikk det beste av stoffer som er mulig og oppdrive. Og apropos uniform, den satt som et "skudd"... Tusen takk. Beste hilsninger Thor Indseth

 • Johnny Kjønås
  2015-10-26

  Er veldig godt fornøyd med god service. Ble godt mottatt av Anne Mette og Henning. De gjorde et godt inntrykk og var godt engasjert med god kunnskap om de produktene de tilbyr. Bunaden ble raskt levert også. Kan anbefale Bunad for menn.

 • Lars Myrstuen
  2015-10-16

  Jeg og min kommende fru tok turen over til hedmarken etter å ha sett mange gode anbefalinger her! Da vi ankom møtte vi to trivelige personer som matet oss med informasjon om bunadens historie. Det ga meg en god trygghet som bekreftet hva jeg hadde lest tidligere. Nå, kun 5 uker etterpå sitter jeg med en fantastisk varldesbunad og er klar for bryllup! Så er man opptatt av høy kvalitet til en hyggelig pris så anbefales det på det høyeste å ta kontakt med Henning og Anne Mette. Der får du garantert god service:-)

 • Erik Tynes
  2015-10-14

  Erik, familiefar, 40år. Etter å ha ønsket meg bunad I 20 år gjorde jeg et grundig forarbeid i anskaffelse av bunad. Viktige kriterier for meg var; god service/kunnskap og leveranse av en fullstendig kvalitetsbunad (sølv, strømper, etc.) Etter å ha snakket med Henning i Bunad For Menn innså jeg raskt at det var verdt å ta turen innom deres fantastiske prøvelokaler for å ta mål samt prøve en av deres "målbunader". Det var det smarteste jeg har gjort. Jeg fikk tilpasset etter måltaging en Sunnmørsbunad som ikke kunne vært finere. To dager etter jeg mottok den var jeg i barnedåp med over 70 gjester. Den store snakkisen var hvor flott min nye bunad var. Jeg kan ikke si annet enn tusen takk til Anne Marit og Henning for å ha levert et fantastisk produkt og vist en kundeservice som langt overgår noe jeg har vært med på tidligere. Jeg vil anbefale absolutt alle jeg kjenner og de som vurderer bunad til å velge Bunad For Menn.

 • Ivar
  2015-10-10

  Veldig fornøyd med min opplevelse, veldig hyggelige mennesker som kan bunad. Jeg er kjempe fornøyd med alt fra bestilling til sluttresultat. Skal du ha bunad er dette rette plassen å kjøpe det

 • Har vurdert å skaffe bunad i mange år. Etter å ha googlet bunad, og sett på noen hjemmesider, ringte jeg Bunad for menn. En hyggelig og informativ prat med Henning ble avsluttet med avtale om et besøk på gården i Gaupen. Jeg lurte på mye, hvilken bunad skulle jeg velge, lang etter kort jakke, knikkers eller langbukse, type vest, hva med hatt, farge på halstørkle, type stoff?? Fikk først en munter og god historisk innføring i bunadshistorie, med kaffe og kaker attåt. Så ble det prøving, måltaking, valg...... og bestilling i hyggelig tone. Tre dager før lovet leveringsdato fikk jeg melding om at bunaden var ankommet. Fikk levert et plagg jeg bare har drømt om, fin kvalitet, tilpasset meg både i form og farger. Et par uker senere fikk en stolt far i ny Gudbrandsdalbunad føre sin datter til alters i Venabygd fjellkapell. Tusen takk til Anne Mette og Henning for særdeles god hjelp. Dere har en væremåte som gir trygghet og tillit fra første stund. Anbefaler Bunad for menn til andre.

 • Martin Alm
  2015-10-01

  Både jeg og min samboer har fått ekstrem god service og når min bunad ble bestilt i begynnelsen av mai fikk jeg låne en bunad av den typen jeg skulle ha til 17mai. Dette er skikkelig kundebehandling! Hyggelige mennesker og de vet ekstremt godt hva de driver med. Anbefales til alle som skal ha eller kjenner noen som skal ha bunad!

 • Anonym
  2015-09-17

  Er veldig fornøyd med sunnmørsbunaden jeg nettopp hentet oppe på gården. Materialene som er brukt er av skikkelig kvalitet, det både ser og føler man når man har den på. Og servicen man får er enestestående, du får god veiledning og bra tips og råd hele veien, hjelp til valg av farger om du skulle være i tvil på det punktet. Bunad for menn kan jobben sin, det er det ingen tvil om 🙂

 • John Røberg
  2015-09-16

  Meget bra inntrykk allerede fra første møte. Jeg ble da varmt tatt i mot av Henning Kumle selv, med servering av kaffe og en hyggelig prat om bunader i flotte omgivelser. Et helt herlig engasjement og personlig service i toppklasse hele veien fra bestilling til leveranse. Bunaden min ble kjapt levert til en meget hyggelig pris (i forhold til f.eks husfliden). Vil derfor si at Bunad For Menn innfridde på alle mulige måter, og jeg kan varmt anbefale de til andre. Disse menneskene kan bunad - Toppkarakter og 5 stjerner fra meg!!!

 • Ola Brandt
  2015-08-30

  For deg som ikke gidder å lese alt om min opplevelse: Prisen var god, kvaliteten virker bunnsolid, alt blir levert som lovet! Anbefales!! For deg som har litt bedre tid: Som mange andre har jeg gått i flere år og lurt på om jeg skulle anskaffe meg en bunad. På kvelden 17/5-15 lå jeg utslitt på sofaen og surfet litt rundt bunader og kom over siden til "Bunad for menn". Ikke den mest "Flashy" nettsiden, men la deg ikke lure.. 5 minutter etter at jeg sendte forespørselen om et pristilbud mottok jeg svar fra Henning. En pris, alt inkludert! Uken etter var jeg på plass i de mest nasjonalromantiske omgivelser på Gaupen i Ringsaker og målene til ny bunad var tatt. Det tok vel snaut 15 minutter, takket være systemet de har for måltakning. Rett over sommeren (som avtalt) kom telefonen om at bunaden var klar. Jeg var veldig spent og gleden var stor når jeg kunne konstatere resultatet. Den passet perfekt, Ikke nesten, men 100%.. Kort oppsummert: Kanskje den beste handleopplevelsen jeg noen gang har hatt. Anne Mette og Henning er fantastiske mennesker som holder det de lover. Vurderer du bunad anbefaler jeg deg på det sterkeste å ta kontakt med Bunad for menn, du kommer ikke til å angre.. Når du handler hos Bunad for menn får du så utrolig mye mer en bare en bunad. Hva det handler om har jeg ikke tenkt å avsløre, det er forbeholdt oss som faktisk gjorde det..

 • Geir Solbrekken
  2015-08-27

  Som mannfolk flest er jeg ikke veldig glad i handling av klær med masse prøving. Hos Bunad For Menn har de et stort utvalg av prøveklær, så etter en tur for bestilling var jeg tilbake for å hente ferdig bunad tilpasset meg, og den satt som et skudd. Og ikke minst et hyggelig vertskap som vet hva de holder på med. Kan absolutt anbefales.

 • David Øverli
  2015-08-25

  Jeg kjøpte en bunad hos bundaformenn.no og bedre service og kundebehandling har jeg sjelden vært borti. Topp kvalitet og topp kunnskap om bunader generelt.

 • Frank Lerberg
  2015-08-23

  Skal du anskaffe deg bunad kan jeg anbefale Bunad For Menn på det varmeste. Veldig god og personlig service; Det blir satt av god tid til deg som kunde, og levert produkt er av beste kvalitet. Nyttig Del AM

 • Vi har fått to flotte Valdresbunader til far og sønn (og mye god bunadshistorie og annen historie på kjøpet)! Dersom konfirmanten vokser ut av sin bunad er vi lovet tilpasning eller bytte til en ny bunad som passer. Anne Mette og Henning leverer topp service og flotte bunader.

 • Morten
  2015-07-10

  Vil takke de flotte folkene her for den servicen de yter for å tilfredstille kundens krav. Jeg bor selv i Stavanger og fikk sydd en komplett østerdalsbunad som de sendte med posten. Mål og alt praktiske opplysninger foregikk via telefon og mail. Bunaden var ikke ferdig sydd til 17.mai, men de sendte en tilsvarende bunad til meg som jeg da kunne bruke på denne dagen. Takk til dere for god service, hyggelige samtaler og ikke minst et godt utført arbeid.

 • Ivar Mykland
  2015-06-24

  Jeg oppdaget Bunad for Menn på ved påsketider, jeg tok kontakt fordi jeg ønsket en ny bunadvest til min egen bunad. Vi avtalte tid mål hos Bunad for Menn ved Moelv. Bestilling ble gjort og den nye bunadvesten er mottatt. Jeg er veldig fornøyd med servicen fra Anne Mette og Henning. Jeg kan sterkt anbefale andre bunadsøkere å kontakte Bunad for Menn

 • Jens Olav Hveem
  2015-05-19

  Tanken på å anskaffe bunad hadde vært framme over adskillige år. Etter å ha bladd gjennom flere bøker om bunader - samt gjort besøk i butikker og søk på nettet, fant jeg fram til Bunad For Menn. En rask henvendelse til Henning på telefon og vips var det gjort avtale om besøk på den koselige gården i Ringsaker. Henning viste vei opp låvebrua, og oppe på bunadsloftet var Anne Mette klar for prøving. Jeg ble kledd opp fra tå til topp med prøvebunad, og iførte meg ulike vester for å finne det mønsteret jeg likte best. Det ble så fint at jeg kunne gått rett på fest! Det var helt topp å kunne diskutere alt omkring bunaden i ro og mak med de to foran nevnte, og det var fint å kjenne seg vel ivaretatt! Sånn litt før 17.mai var bunaden ferdig til avhenting. På med alt utstyret for å sjekke at det satt fint på. Selvsagt gjorde det det! Anne Mette kom igjen med gode råd og tips til bruken av bunaden. Jeg fikk mye skryt for bunaden på 17.mai - flere kommenterte hvor fint gjort mange detaljer var og hvor godt jeg kledde den. Klart jeg var stolt! En stor takk til Anne Mette og Henning for et utsøkt ferdig produkt, og for en svært trivelig handel! Vennlig hilsen Jens Olav Hveem, Skreia

 • Arne
  2015-05-19

  Jeg bestemte meg for å kjøpe meg bunad og sjekket pris hos flere. Valget falt til slutt på Bunad For Menn etter en hyggelig telefonsamtale. Jeg dro oppover til Gaupen og ble møtt av to kjempe koselige og hyggelige eiere, Anne-Mette og Henning. Etter en lang og hyggelig kaffe prat i nesten en time fikk jeg prøvd på Romeriksbunaden. Det var tydelig at disse to var kunnskapstrike og dyktige. De var svært nøye når de målte bunaden. Uken før 17. mai var bunaden ferdig og denne gangen dro jeg oppover med min bedre halvdel. Vi fikk samme mottakelse denne gangen også. Bunaden var fantastisk fin og satt som et skudd. Min bedre halvdel ble minst like imponert over bunaden, men også servicen og den hyggelige praten med Anne-Mette. Med 10 års garanti og en bytteordning uten spørsmål i tillegg er det ingen i Norge som kan matche Bunad for Menn. Jeg vil derfor absolutt anbefale Bunadformenn til andre som vurderer å kjøpe bunad.

 • Trond
  2015-05-18

  Etter lang tids overveielse, bestemte jeg meg for å gå til innkjøp av bunad. Valget falt da på Bunadformenn som leverandør, både pga service og pris. Jeg var først innom en gang innom for å prøve bunad. Jeg fikk da tilbud om å låne en komplett bunad i et forestående bryllup, slik at jeg kunne "få kjenne etter" om jeg om jeg følte meg vel i den type plagg. Det gjorde jeg absolutt. Jeg bestilte bunaden i februar, og den var klar for levering rett før påske. Bunaden var som forventet, veldig flott. Jeg er svært godt fornøyd med den servicen jeg har fått, og jeg vil absolutt anbefale Bunadformenn til andre som vurderer å kjøpe bunad. Nyttig Del

 • Jeg har i årevis tenkt å kjøpe en herrebunad fra Nordland. Jeg har imidlertid gruet meg for å stå på Heimen eller andre butikker og prøve og kjapt bestemme meg for et slikt dyrt plagg. Jeg har også gått mye ned i vekt og da er det lurt å gå et sted hvor du kan bytte bunaden om den blir stor/trang. Jeg har derfor fulgt Bunad For Menn på FB, søk dem opp og sett at her var det mer enn en kjappe salg over disk. I mars dro jeg derfor opp til Farbergshagen Gård mellom Brummundal og Moelv. Her ble kaffen satt på og vi pratet nesten en time før selve bunaden ble prøvd. Her var det folk som er glad i bunad og som liker folk. Her var det også mange prøvemodeller slik at man får en bunad som passer din kropp. Anne Mette , kona til Henning er ei fantastisk dame og bunad kan hun. Så god er hun at du glemmer at du står i trusa med en fremmed dame. Uken før 17. mai fikk jeg bunaden og igjen dro jeg oppover og fikk samme mottakelse. Her er det så godt å være spesiell og kunde som de setter pris på. Det beste med alt er jo 10 års garanti og ikke minst en bytteordning både for konfirmanter og hvis du går mye opp eller ned i vekt får du ny bunad som passer, uten tilegg i prisen. Kan det bli bedre? Takk til dere begge for den bedrift dere har skapt og det meget kundevennlige konseptet. Jeg fikk så mye skryt for bunaden så det nesten ble for mye i går.

 • Øyvind Ruud
  2015-04-19

  Kjøpte bunad for 4,5 år siden, som dessverre hadde "krympet i skapet." Henning hos BunadForMenn.no fikset riktig størrelse på kort varsel. Kjempefornøyd. Øyvind

 • Hei! Jeg fikk bunad i gave som 50 åring, feit og ferdig! En stor og god Gudbrandsdal bunad, jeg.hadde en kjempefin opplevelse den gangen! Er nå 53, og fit for fight, 25 kg lettere, men bunaden ble for stor! RINGTE TIL BUNAD FOR MENN, og fikk avtale 2 dager etter om å komme innom å se hva som kunne gjøres! Etter en prøverunde på loftet, kunne jeg reise hjem med en ny bunad som passet perfekt! Og prisen? Det var 0 , med ønske om at jeg kom til å sette pris på den nye bunaden! Gjett om jeg Gjør! Tusen takk for kjempehjelp, av dere begge! Med vennlig hilsen Kjell Werner LUNNER

 • Egil
  2015-01-10

  eg hadde i flere år en Sunnfjordsbunad, men denne ble etter hvert altfor stor, og jeg valgte å selge den (angret veldig seinere...). I høst kom muligheten og tanken om å igjen gå til anskaffelse av samme type bunad, og jeg sjekket opp priser hos flere leverandører både her og i Sunnfjord. Etter kontakt med Henning en fredags kveld, kom det ganske raskt et tilbud på komplett bunad som lå ganske langt under prisen jeg hadde fått fra et par andre steder, så jeg avtalte etterhvert å komme oppover for å prøve en bunad før bestilling. Jeg ble positivt overrasket da jeg kom opp til Farberghagen og fikk se hva Henning og Anne Mette har bygd opp mht bunadene. Den kunnskapen de sitter inne med når det gjelder bunadene de selger, har jeg ikke opplevd tidligere. Prøvebunaden kom på, og praten gikk videre om ulike valgmuligheter for akkurat denne bunaden (tre ulike typer jakke, farger på jakke og vest osv, mer enn nok å velge blant), ganske ulikt forrige gang jeg prøvde bunad og fikk beskjed om at slik er jakka og vesten både av type og farge. Det viste seg at prøvebunaden satt så perfekt på meg at de begge mente at de ikke ville kunne få sydd den noe bedre enn den de allerede hadde. To timer seinere (tida flyr i godt selskap) var jeg på vei hjemover med en ny bunad i bilen. Venter nå bare på første og beste anledning til å få brukt den. Har bare komplettert med sko og hatt samt et ekstra silketørkle. Er utrolig fornøyd med servicen jeg opplevde både i forkant og under prøving av bunaden. Nøler derfor ikke med å anbefale Bunad for Menn til andre som skal kjøpe seg ny bunad. Vel verdt både reisevei og pengene!

 • Hadde undersøkt markedet en del i forbindelse med at jeg skulle anskaffe meg bunad. Dro innom "Bunad for menn" på Nyhushøgda i Hedemarken. Der ble jeg møtt med en vennlighet og varme som umiddelbart ga lyst til å handle. Henning og hans kone Anne Mette har laget et smykkeskrin av et showroom. Et rikt utvalg av prøvebunader gjorde at jeg kunne prøve om jeg skulle velge Nordlandsbunad eller Nordmørsbunad. Jeg ble oppkledd etter alle kunstens regler og valget falt til slutt på Nordmørsbunaden. Måten jeg ble mottatt og behandlet på gjorde meg 100% komfortabel i valget av leverandør. Det var aldri tvil om at dette firaet leverer kvalitet. Deres kunnskap om det de holder på med virker utømmelig, og besøket på Nyhushøga ga meg en god opplevelse. Bunaden ble bestillt, og etter de avtalte 8 ukene kommer bunaden i posten. Spent åpner jeg pakken og der er den. En fantastisk flott bunad i den samme gode kvaliteten som ble fremvist på showroomet. Betalingen ble umiddelbart gjennomført med en god følelse av tilfredshet om at jeg valgte riktig. Tusen takk Henning og Anne Mette for en flott kjøpsopplevelse!

 • Jonny Kildal
  2014-08-22

  Bestilte ny Valdres bunad like før 17. mai i forvissing om at denne ikke ville bli klar før ut på sommeren. Fikk da kostnadsfritt låne en tilsvarende bunad 17. mai som jeg kunne beholde inntil "min" nye bunad var klar. DET kaller jeg god service. Superhyggelige mennesker som setter deg og dine behov i fokus. Kan absolutt anbefales!

 • Konfirmasjoner, 17 mai og familiesammenkomster- ga støtet. Ny bunad kom på ønskelisten! Nærmest for moroskyld tok jeg et søk 15 mai, for å se om noen kunne skaffe en til den 17.mai. Hos Bunad For Menn kunne de det! En låne-bunad gratis! I tillegg var prisen litt lavere enn hos en konkurrent for en ferdig sydd bunad. Stoff prøver og kvalitet virket supert. I tillegg var tradisjon og faglig tyngde en faktor som ble avgjørende. Det hele ble enkelt: Alt sølv og utstyr i en pakke. Alle mål ble tatt riktig og min nye bunad sitter helt perfekt. En klar 5!

 • Rune Grimsrud
  2014-08-20

  Det har vært en hyggelig opplevelse å handle bunad hos Bunad for Menn. Jeg ble møtt med trivelige og serviceinnstilte eiere som har greie på bunad. En hyggelig opplevelse å kunne på prøve den riktige Valdres bunaden fra alle malene de har på lager. Etter et par korrigeringer i lengde, ble bunaden satt i bestilling. Ca 3 uker etter var den klar og satt som den skulle ved første forsøk. Bestillte komplett Bunad og supplerte med egne sko og hatt. Kvalitet på stoff,sømmer og sølv virker bra. Har fått brukt den to ganger i sommer med komplimenter fra andre.

 • Vår sønn ønsket seg Valdresbunad og vi tok kontakt med flere leverandører. Vi endte opp med Bunad for Menn og ble møtt av Anne Mette og Henning Kumle. De gir en fabelaktig service og en interessant innføring i bunadens historie. Mål ble tatt og bunaden levert etter avtale. Jakka viste seg å være litt lang på ermene, men det ble ordnet på en flott måte. Vi er meget fornøyde og kan virkelig anbefale dette firmaet:-) Nyttig Del RO

 • Rognstad
  2014-06-14

  Etter litt undersøkelse bestemte jeg meg for og ta en tur til bunad for menn. Dette endte med ny Østfold bunad, noe jeg er meget fornøyd med. Jeg fikk meget god hjelp og service. De hadde bunader som man kunne prøve og se detaljer på slik at man var sikker på og få det man ønsket. Fikk også hjelp og tips til vedlikehold og bruk av den. Anbefaler alle og gjøre som meg og bli fornøyd, det er trossalt noe man skal ha i mange år. Takk til bunad for menn

 • Jeg har tidligere hatt bunad, men da jeg fikk alderstillegget etter å ha passert 30 år, ville bunaden ikke passe lengre. Konklusjon ble at min sønn fikk arve bunad og jeg måtte anskaffe ny. Jeg tok meg tid til å sjekke pris og kvalitet, og etter å ha besøkt bunadsloftet til Bunad for menn, valgte jeg å bestille bunad der. Jeg fikk god service og tid til å se på bunadene og prøve disse før jeg bestilte. Bunaden ble raskt klar med kort leveringstid, og nå gleder jeg meg til å feire 17. mai. Bunad for menn har mine anbefalinger 🙂 Mvh Jon Anders Martinussen

 • Kristian
  2014-05-06

  Som bunadskjøper har jeg kun positive erfaringer med bunadformenn.no. Det jeg vil vektlegge er: - Kort leveransetid i forhold til andre på markedet (jeg bestilte i februar og fikk bunaden i god tid før 17.mai) - Veldig hyggelige mennesker, som i samme slengen gir deg innføring i historikken rundt bunaden og hvordan den skal brukes. - Veldig bra kvalitet på stoffene, spesielt "filten" som jakke og nikkers var laget av. - Generelt et veldig godt håndverk de leverer på alle plagg. Kan fortelle at f.eks strømpene fremsto som håndstrikkede med flott mønster, til sammenligning med andre bunadsstrømper som man tydelig ser er maskinstrikkede (dette er sitat fra min mor). Kort fortalt, jeg har kun gode erfaringer med bunadformenn. Og prisen; tja kanskje ikke det billigste på markedet. Men du får hva du betaler for. Det vil si at jeg føler at jeg har kjøpt et eksklusivt og påkostet produkt som står i stil med prisen.

 • Arve Myhre
  2014-05-05

  Hentet meg nylig en flott Valdresbunad etter en effektiv prosess fra prøving og bestilling til levering. Kledningen satt perfekt ved første forsøk, og jeg kan varmt anbefale Bunad For Menn for de som går i tanker om å skaffe seg folkedrakt. Veldig konkurransedyktige priser, og en kunnskap om emnet som overgår det meste her til lands. Sett av litt god tid ved besøk, for betjeningen er av den pratsomme arten, men det er veldig hyggelig :-). Håper og tror jeg er like fornøyd etter å ha brukt bunaden også. Gleder meg til 17.mai! Nyttig Del KA

 • En kjempeopplevelse å kjøpe bunad av disse flotte menneskene! Vi ble tatt godt imot og fikk kjempeveiledning hele veien, dette gjorde oss trygge på at vi hadde valgt rett leverandør av bunad.

 • Wenche Bjerke
  2014-04-11

  Vår sønn ønsket seg bunad i konfirmasjonsgave. Og det ønsket har han fått oppfylt, takket være Bunad For Menn. Henning og Anne Mette strekker seg langt for å yte god service. Vi kjører mer enn gjerne to timer hver vei for å prøve bunad når vi møter slike dyktige og dedikerte mennesker, som tar bunad og kunder på et slikt alvor som Henning og Anne Mette gjør. Deres konsept om å kunne få bytte inn bunaden om den bli vokst i fra er unik. Det gjør at gutter kan få bunad til konfirmasjon, de også. Andre steder vi kontaktet, anbefalte oss ikke å kjøpe bunad til sønnen vår pga gutter vokser så fort i den alderen. Det var en utfordring som ikke eksisterte for Bunad For Menn. Å komme til Henning og Anne Mette var en fryd. Servicen, atmosfæren og omsorgen for kundene er noe vi ikke har opplevd maken til. Det er et kvalitetsstempel for oss, og det er viktig når man skal investere i en gave for framtiden. Vi anbefaler Bunad For Menn på det varmeste. Mvh Wenche og Dag Bjerke Nyttig Del

 • Jonas Bjørdal
  2014-02-27

  Veldig fornøyd med hele forløpet. Fikk lånebunad i påvente av at bunaden skulle sys ferdig. Kunnskapsrike, serviceminded, høy kvalitet og gode priser. Anbefales.

 • Erik Grøndalen
  2014-02-23

  Jeg har lenge ønsket meg østedalsbunad, men jeg ville ha vest med røde og svarte ruter og ikke den nye som Husfliden forsøker å prakke på folk. Ønsket mitt gikk i oppfyllelse via BunadForMenn. Veldig god service og veldig pent arbeide.