7. Video

Video om produksjonen av bunader i Thailand

Følg produksjonen av bunader i Thailand fra råstoff til ferdig bunad. Det tar seks til åtte uker fra du tar mål til du mottar bunaden.

Norske bunader i Thailand

All produksjon gjøres nord i Thailand fra byen Chang Mai. Mange privatpersoner i Norge syr sin egen bunad. Kommersiell produksjon av bunad skjer i all hovedsak utenfor Norge. Bunad For Menn har valgt å produsere bunader i Thailand.

Buksen til Hardangerbunaden er laget av svart Engelsk klede. Her er det brukt klede av aller beste kvalitet. Alle bunader er produsert i Thailand.

Bunad For Menn startet med å utvikle konseptet i 2003. Med dyktige skreddere og sølvsmeder på egen fabrikk i Thailand garanterer Henning Kumle at bunaden du får er av aller høyeste kvalitet.

Tradisjonell produksjon av Norske bunader i Thailand

Stoffene veves på grindvev for å ivareta den norske håndverkstradisjonen: – På den måten kan vi heve kvaliteten på norske bunader, sier Kumle.
– I motsetning til mye av det masseproduserte bunadssølvet i Norge, produserer vi alt sølv til bunader på samme håndverksmessige måte som på 1800-tallet.

Vi lager alle våre bunader i Thailand selv og kan garantere deg en bunad hvor håndverk og kvalitet står i fokus. Kan levere bunaden i løpet av 6-8 uker. Din garanti for at vi vet hva vi driver med er at vi ikke tar depositum. Betaling først når bunaden er levert og du er fornøyd med resultatet. Det er 10 års garanti på alle bunader. Henning Kumle er ansvarlig for produksjonen og salg av bunader. Henning har hovedfag med en Cand.philol grad i Historie fra Universitetet i Oslo. Denne kompetansen kombinert med mange års erfaring som bunadsprodusent gir deg en ekstra sikkerhet for at vi vet hva vi driver med.

eller sende en e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no

Komplett bunad fra 38.000,-

Komplett bunad med jakke, bukse, vest, sølvknapper, mansjettknapper, halsnål, brodert linskjorte, strømper, hosebånd, silkesjerf, broderte bukseseler og bunadspose. Pris fra kr 38.000,- Det eneste du mangler er sko.


Vi kan fortsatt levere bunad før 17. mai 2024

Ta kontakt nå slik at du har bunad om kort tid.

eller send en e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no

Lån bunad gratis på 17. mai

Bestiller du bunad hos oss, får du låne en av våre prøve bunader på 17. mai.

Vi tar ikke depositum ved bestilling av bunad, men tar betalt når du har fått bunaden og er fornøyd med resultatet

Bunad For Menn AS er best på pris, kvalitet og leveringstid.

Ta mål til bunad hjemme i din egen stue

Ta mål til bunad hjemme i din egen stue

Bor du utenfor det sentrale Østlandet kan du ta mål til bunaden hjemme i din egen stue. Ring Henning på 975 34 439 eller send e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no for mer informasjon.

Besøk bunadsloftet

Besøk bunadsloftet på Farbergshagen gård i Gaupen, mellom Brumunddal og Moelv. Fra Oslo sentrum til Bunad For Menn på ny motorvei og fartsgrense 110 er kjøretiden 1 time 20 minutter.

Lytt til podkast og få tips, råd og historien bak bunaden

Lytt til podkast her eller bruk din favoritt podkast app.


SMART TIPS: Sjekk referansene før du handler

Når du skal handle bunad er det klokt å kontrollere referansene til de ulike leverandørene. Sjekk mer enn 200 anmeldelser som Bunad For Menn AS har fått her:

Henning er tilgjengelig alle dager fra 9 til 21 for en hyggelig uforpliktende bunadsprat. Ring Henning nå på 975 34 439 eller send en mail til Henning.Kumle@BunadForMenn.no.