herrebunad bunad mannsbunad

Omtale i media av Bunad For Menn og Henning Kumle

Kategori

in

Produksjon av bunader fra innlandet hos Bunad For Menn med artikler fra beynnelsen av virksomheten i 2003 og fram til i dag.

Omtale i media av Bunad For Menn og bunader fra Innlandet

Faksimile fra media om bunader fra Innlandet

Bunader hedmark. Vår oppgave er ikke bare å lage kvalitetsbunader men også å ivareta en gammel håndverkstradisjon som ligger til grunn for vår unike bunadstradisjon for bunader fra Innlandet.
Vår oppgave er ikke bare å lage kvalitetsbunader men også å ivareta en gammel håndverkstradisjon som ligger til grunn for vår unike bunadstradisjon for bunader fra Innlandet.
I viltgjerdet på Faberghagen gård kan du se nyfødte hjortekalver om våren. En fin bonusopplevelse når du skal prøve bunader fra Innlandet
I viltgjerdet på Faberghagen gård kan du se nyfødte hjortekalver om våren. En fin bonusopplevelse når du skal prøve bunader

Bunader fra Innlandet for menn og damer

Med hovedfag i historie og etnologi som støttefag har Henning mer kunnskap om draktskikk enn de fleste.
— Hele dette prosjektet har utviklet seg over mange år. Nå har vi greid å realisere første målsetting ved å sikre den gamle kunnskapen i forhold til å sy bunader, forteller Kumle. Den nye driftsbygningen på Nyhushøgda er laftet og ligger med fantastisk utsyn over bygda. Bare utsikten er vel verdt besøket og er en heldig kan en skimte den majestetiske bukken som vokter flokken på 30 hjort. Ikke vanskelig å selge bunader fra Innlandet med slik utsikt. Paret valgte å satse på hjortefarm etter brannen, men det tar tid før produksjonen kan starte for alvor.
— Vi har drevet med hjort i et år, men det tar fem år å bygge opp stammen. Det er noe helt annet enn å drive med gris som vi gjorde før, og det må følges opp hele tiden, forklarer Henning.

eller sende en e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no

Komplett bunad fra 38.000,-

Komplett bunad med jakke, bukse, vest, sølvknapper, mansjettknapper, halsnål, brodert linskjorte, strømper, hosebånd, silkesjerf, broderte bukseseler og bunadspose. Pris fra kr 38.000,- Det eneste du mangler er sko.


Vi kan fortsatt levere bunad til sommerbryllup i 2024

Ta kontakt nå slik at du har bunad om kort tid.

eller send en e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no

Lån en bunad gratis

Bestiller du bunad hos oss, får du låne en av våre prøve bunader mens din bunad blir produsert av våre dyktige skreddere og sølvsmeder.

Vi tar ikke depositum ved bestilling av bunad, men tar betalt når du har fått bunaden og er fornøyd med resultatet

Bunad For Menn AS er best på pris, kvalitet og leveringstid.

Ta mål til bunad hjemme i din egen stue
Ta mål til bunad hjemme i din egen stue

Ta mål til bunad hjemme i din egen stue

Bor du utenfor det sentrale Østlandet kan du ta mål til bunaden hjemme i din egen stue. Ring Henning på 975 34 439 eller send e-post til Henning.Kumle@BunadForMenn.no for mer informasjon.

Besøk bunadsloftet

Besøk bunadsloftet på Farbergshagen gård i Gaupen, mellom Brumunddal og Moelv. Fra Oslo sentrum til Bunad For Menn på ny motorvei og fartsgrense 110 er kjøretiden 1 time 20 minutter.

Lytt til podkast og få tips, råd og historien bak bunaden

Lytt til podkast her eller bruk din favoritt podkast app.


SMART TIPS: Sjekk referansene før du handler

Når du skal handle bunad er det klokt å kontrollere referansene til de ulike leverandørene. Sjekk mer enn 200 anmeldelser som Bunad For Menn AS har fått her:

Ring Henning hos Bunad For Menn og slå av en hyggelig uforpliktende bunadsprat.
Henning er tilgjengelig alle dager fra 9 til 21 for en hyggelig uforpliktende bunadsprat. Ring Henning nå på 975 34 439 eller send en mail til Henning.Kumle@BunadForMenn.no.